Év terméke díj 2021

BioCo - promóció

2021-ben dupla öröm ért bennünket! Az Inspira Visionary Research által végzett közvélemény-kutatás alapján a Bioco C-vitamin termékcsalád (C+D Duo filmtabletta, C+D Duo Junior rágótabletta), valamint a Bioco D-vitamin Forte 4000IU tabletta is elnyerte a 2021-es Év Terméke Díjat.

Az Év Terméke Díj elismeréseket a magyar fogyasztók döntései alapján ítélik oda, így a tényleges felhasználói, vásárlói tapasztalatok döntik el, hogy kik kapják meg a díjakat. Az innovatív termékeket első lépésben a szakmai zsűri pontozza, majd az Inspira Research által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján a fogyasztók értékelik, és ezzel választják ki a legnépszerűbb, Magyarországon is kapható termékeket. A kutatás során a fogyasztók az attraktivitás, az innováció és az elégedettség mentén értékelik a márkákat, a végső sorrendet pedig kizárólag az előző három szempont alapján összesített, ún. POY index határozza meg.

Év Terméke Díj 2021 győztesei C-vitamin kategóriában:

A BioCo C+D duo filmtabletta komplexen, magas dózisban tartalmaz 1000 mg hosszan tartó hatóanyag-felszabadulású C-vitamint és 2000 NE D3-vitamint, melyet csipkebogyó kivonat egészít ki. A C+D duo az egyetlen kombinált C+D-vitamin készítmény, melynek minőségét 2 különböző tanúsító védjegy és független laboratóriumok rendszeres minőségellenőrző mérései igazolják.

Az új formula garantálja, hogy vegetariánusok is fogyaszthatják a termékeket, illetve allergén- és szójamentesek is egyben.

A BioCo C+D Junior rágótabletta a C+D duo filmtablettát kiegészítő, gyermekeknek szánt változata, erdei gyümölcs ízű rágótabletta formában. A gyermekek igényeinek megfelelően a filmtablettához képest csökkentett, de a gyermekeknek szánt készítmények kínálatában kiemelkedő C- és D-vitamin tartalommal rendelkezik (500 mg C-, és 800 NE D3-vitamin tartalom / rágótabletta). Színezékmentes, allergént, illetve hashajtó hatású összetevőket sem tartalmaz, így a jó ízű tabletta minden nap egyszerűvé teszi a gyermekek vitaminpótlását.

Év Terméke Díj 2021 győztesei D-vitamin kategóriában:

A D-vitamin fontos szerepet játszik a csontok egészségében, a megfelelő izomműködésben, és hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A BioCo D-vitamin termékcsaládja optimális megoldást nyújt minden igényre:

A BioCo D3-vitamin FORTE az étrend-kiegészítőkben megengedett maximális napi hatóanyag-mennyiségben tartalmaz D3-vitamint, mikrokapszulázott formában. (100 µg-ot tablettánként, amely 4000 IU-nak – nemzetközi egységnek – megfelelő mennyiség.) Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartását kiemelkedő mennyiségű D3-vitamin fogyasztással szeretnék támogatni.

A termékcsalád összetétele megújult, a továbbfejlesztett készítmények allergénmentesek, és kizárólag vegetáriánusok által is fogyasztható összetevőkből készülnek.

Honlap: https://www.bioco.hu/

Termék:

BioCo D3-vitamin Forte 4000IU tabletta 100x 3799 Ft
BioCo C+D Duo tabletta 100x 3990 Ft
BioCo C+D Duo Junior erdei gyümölcs ízű rágótabletta 100x 3990 Ft

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.