Lactoseven tabletta 50+20x

2299 Ft
Eredeti ár: 4654 Ft
33 Ft/db

A tejsavbaktériumok megtalálhatók minden normál emberi bélflórában. A Lacto Seven 7 különböző természetes emberi tejsavbaktérium törzset (Lactobacillus, Bifidobacterium) és inulin rostot tartalmaz.

A baktériumok egyedi, külső védelemmel vannak ellátva

A Lacto Sevenben a tejsavbaktériumok külső borítással védettek. Minden baktériumot hidrolizált fehérje (peptidek) és szénhidrát keveréke vesz körül. Ez az ún. BIO-SupportTM bevonat teszi a baktériumokat ellenállóbbá, hogy túléljék a savas gyomrot, megvédi őket a gyomor és epesavaktól és segít nekik túlélni a vastagbélbe való eljutást. Mikor a baktériumok a vékonybélbe érnek, az addigi savas környezetből egy semlegesbe kerülnek, ahol a bevonat szétesik, és az élő baktériumok kifejthetik jótékony hatásukat.

A probiotikus baktériumok a vastagbél nyálkahártyáján kezdenek el kolonizálódni, támadásba lendülni a káros baktériumokkal szemben. A bevonat nélküli baktériumok a gyomor savtartalma miatt elpusztulnak, mint ahogy ez általában az étellel bevitt baktériumok estében is bekövetkezik.

Az inulin egy természetes rost, a jótékony bélbaktériumok (probiotikum) táplálékaként szolgál, segíti a baktériumok bélfalon történő megtapadását és elszaporodását.

A Lacto Seven használata előnyös lehet például utazáskor, antibiotikum-kúra idején és étrendi változások esetén, az egész család számára.

Összetétel
Ajánlott napi adag- 1-2 tabletta - tartalmaz:
~ 1-2 x109 CFU élő probiotikus baktériumokat**
- Lactobacillus acidophilus
- Lactobacillus casei
- Lactobacillus plantarum
- Lactobacillus reuteri
- Lactobacillus rhamnosus
- Bifidobacterium longum
- Streptococcus thermophilus
~ 300-600 mg inulint
**a gyártás időpontjában

Egyéb információ
Cukor-, laktóz-, gluténmentes termék.
Szobahőmérsékleten tárolandó.

Adagolás
Felnőtteknek napi 1-2 tabletta vízzel bevéve.
3 év feletti gyermekeknek napi 1 tabletta vízzel bevéve.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu