Hírek

FELE se tréfa!

Rendelj online GLS csomagküldéssel webáruházunkból 2022.07.02. - 2022.07.15. 12:00-ig és 5.000Ft feletti vásárlás esetén díjmentes szállítást biztosítunk! Apró betűk nélkül!
Rendelést továbbra is kizárólag Magyarország közigazgatási területén belüli szállítási címre tudunk teljesíteni.

Július 1. - Semmelweis nap

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy 2022.07.01.-én pénteken gyógyszertárunk zárva tart és az online patikánkban leadott megrendelések feldolgozása is szünetel. A beérkező megrendeléseket és emaileket 2022.07.04.-én hétfőn kezdjük feldolgozni gyógyszertárunk nyitva tartási idejében.
Megértésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

A terhesség jelei

Különféle jelek utalhatnak arra, hogy Ön terhes. Ezek egyénenként és terhességenként eltérőek. Ha Ön terhes, egy vagy több ilyen jelet tapasztalhat. Ne aggódjon, nem valószínű, hogy az összes egyszerre jelentkezik. Ugyanígy nem kell aggódnia, ha nem tapasztalja egyiket sem. Bárkinél előfordulhat, hogy terhes, de nem jelentkeznek a terhesség jelei.

Antigén vagy Antitest? Melyik tesztet válasszam?

Egyre több otthon elvégezhető COVID-dal kapcsolatos gyorsteszttel találkozhatunk a gyógyszertárban, így a választás is egyre nehezebbé válhat számunkra. A tesztek közötti választásban szeretnénk segíteni egy kicsit.
Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu
.