Solutix Boulardii kapszula 20x

1899 Ft
Eredeti ár: 2550 Ft
95 Ft/db

Alkalmazása javasolt gyomor- és bélrendszeri fertőzések, vagy antibiotikus kezelés következtében kialakult hasmenés esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.
Szavatossági idő: 2018.04.

A készítmény aktív összetevője: 250 mg liofilizált Saccharomyces boulardii sejtek kapszulánként. A Saccharomyces boulardii egy jótékony hatású élesztőgomba, mely a sörélesztők csoportjába tartozik.

Liofilizálva a Saccharomyces boulardii ellenáll a gyomorsavnak és az epének. Mivel élesztőgomba, a Saccharomyces boulardiinak természetes antibiotikum rezisztenciája van, ily módon velük együtt beszedhető.

Szokásos adagolása:
4-12 éves gyermekeknek naponta 1 kapszula, felnőtteknek naponta 2 kapszula bevétele ajánlott.
A kapszula szétnyitható, tartalma hideg ételbe, italba keverhető.
6 éven aluli gyermek esetében a kapszulát fel kell nyitni és a tartalmát italba vagy ételbe kell önteni.
Amennyiben gombaellenes szert (anitimikotikumot) szed, a két készítmény bevétele között 2-3 óra teljen el.
Antibiotikummal egyidőben szedhető!

Tárolás: Legfeljebb 25 °C tárolandó, hűtést nem igényel.

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Terhesség alatt és immunhiányos állapotokban fokozott óvatossággal, csak a kezelőorvossal egyeztetve alkalmazható!. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható, csak 4 év feletti gyermekek és felnőttek részleges táplálására alkalmas.

Összetevők:
Saccharomyces boulardii, burgonyakeményítő, kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), csomósodás gátló (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid).

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu