A színtiszta bőrápolás

Frei Öl
promóció

A frei öl® sikertörténete 1966-ban indult, amikor is Walter Bouhon nürnbergi gyógyszerész felismerte a növényi olajok bőrre gyakorolt jótékony hatását. Ő volt az első, aki tápláló vitaminokat is adott kikevert olajaihoz. Úttörő szellemmel és szeretettel alakította azt a formulát, ami észrevehetően különbözött a piac többi terméktől. A frei öl® olajak olyan összetételt tartalmaznak, ami hasonlít a bőr természetes lipideihez, ezáltal könnyen beépül a bőrbe, védőréteget képez és megtartja annak nedvességtartalmát.

A színtiszta bőrápolás

Ezek az egyedülálló olaj alapú bőrápolók gyorsan váltak saját használatú termékből sok nő és férfi kedvenc termékévé. A frei öl® know-how használatával, innovatív bőrápoló formulák jöttek létre az évtizedek során. Walter Bouhon szakértelmének és tudományos szemléletének köszönhetően csapatával együtt folytatta a megkezdett munkát. Céljuk olyan bőrápoló készítmények fejlesztése volt, melyek a legjobb alapanyagokból készülnek, és kiemelkedő hatással rendelkeznek a maximális bőrtolerancia mellett.

Mára a frei öl® Németország egyik legmagasabb minőségű bőrápoló márkája a gyógyszertárban kapható készítmények piacán. Németországban fejlesztett és gyártott arc- és testápoló termékei segítik a bőrt minden életszakaszban. A frei öl® megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, hatékony és bőrbarát. Ideális azok számára, akik minden szükséges ápolást és védelmet meg akarnak adni a bőrüknek. A frei öl® 6 termékcsaláddal, 40 termékkel lépett a nemzetközi piacra Európában, Ázsiában és Amerikában. A terjeszkedés következtében a frei öl® márka idővel ugyan megváltozott, a családi vállalkozás szelleme azonban megmaradt, megőrizve az alapító, Walter Bouhon értékeit és eszméjét.

frei öl® Babaápoló olaj
Érzékeny bőr ápolása, már 0 hónapos kortól

Az érzékeny Babaápoló Olaj formuláját gyógyszerészek édesanyák közreműködésével fejlesztették ki, hogy gyengéd törődést nyújthassanak babák és kisgyermekek számára. Használatát szülésznők is ajánlják.

frei öl® Bőrápoló olaj
Kényeztet és regenerál

Ez a selymes ápolóolaj értékes, természetes olaj- és vitamintartalmával kényezteti a száraz bőrt, és hatékonyan csökkenti a hegek, striák és egyenetlen bőrtónus okozta különbségeket. A bőrnek semmihez sem hasonlítható lágy és rugalmas érzést kölcsönöz.

frei öl® Masszázs olaj kismamák részére
A terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére

frei öl® Masszázs Olaj kismamák részére legendás hírű.
Formuláját sok éven keresztül tesztelték. Ebben a különleges időszakban egészen egyedi módon ápolja a bőrt.

frei öl® Alakformáló olaj
Formál és feszesít

frei öl® Alakformáló Olaj a feszesebb vonalakért. Alakítja és simává teszi a bőrt, csökkenti a narancsbőrt és feszesebbé teszi az olyan problémás területeket, mint a has, a lábak, a fenék és a felkar. Ezzel párhuzamosan intenzíven táplálja az igénybevett bőrt.

A frei öl® elv
„Hatékony kozmetikumokat, amelyek annyira bőrbarátak, amennyire csak lehetséges. Küldetésünk, hogy a legmagasabb gyógyszerészeti minőségű kozmetikai termékeket fejlesszünk és gyártsunk. Szeretnénk harmonikus egyensúlyt teremteni a hagyományok és a modernitás között egyesítve a bizonyítottan hatékony és innovatív hatóanyagokat.”

Honlap: https://www.freiol.hu

Termék:

Frei Öl Bőrápoló olaj 30ml 1490 Ft
Frei Öl Bőrápoló olaj 125ml 3690 Ft
Frei Öl Bőrápoló olaj 200ml 5490 Ft
Frei Öl Babaápoló olaj 140ml 3290 Ft
Frei Öl Alakformáló olaj 30ml 1790 Ft
Frei Öl Alakformáló olaj 125ml 4690 Ft
Frei Öl Masszázs olaj kismamák részére 30ml 1690 Ft
Frei Öl Masszázs olaj kismamák részére 125ml 4390 Ft
Frei Öl Masszázs olaj kismamák részére 200ml 6290 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu