Kétszeres hatóanyagtartalommal a stressz ellen

Magne B6 Extra
promóció

Megeshet, hogy a nyári melegben egyáltalán nincs kedvünk dolgozni. Az irodában érezhetően növekszik a feszültség – kicsit mindannyian kimerültünk már év eleje óta, és inkább a nyaralásról álmodozunk. Nem is csoda, ha nincs kedvünk ugyanolyan intenzitással teljesíteni a kánikulában! A gond épp csak az, hogy a feladatok ilyenkor sem várnak, és csak tovább tornyosulnak, miközben mi izzadva próbáljuk utolérni magunkat, több-kevesebb sikerrel. Ez persze újabb és újabb stresszhelyzeteket szül – főnökünkkel, munkatársainkkal, családunkkal, de legbenső önmagunkkal szemben is.

Kétszeres hatóanyagtartalommal a stressz ellen

...És akkor még nem is gondoltunk bele, milyen lesz a délutáni hőségben hazaindulni a dugó kellős közepén. Ja, hogy a bevásárlást is el kell intézni?

Biztosan jobb lenne a vízparton jeges limonádét szürcsölgetni, de kinek van erre ideje?

Ha a helyzet reménytelennek tűnik, és kezded úgy érezni, hogy végképp kimerülsz a nyári rohanásban, mindenképpen tenned kell valamit. Nincs mindig lehetőség a nyarat csak nyaralással tölteni, ezért kénytelenek vagyunk másképpen oldani a kánikula idején is jelen lévő stresszt.

Tudtad, hogy stressz hatására csökkenhet szervezeted magnézium szintje, és ettől még feszültebbé, ingerlékenyebbé válhatsz? Ugye te sem szeretnél bennragadni egy ördögi körben és megnehezíteni a stresszes helyzeteket? Kezeld a tüneteket, hogy növelhesd stressztűrő képességedet is: tegyél testi-lelki egészséged megtartásáért!

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan csináld, Extra bedobással:

Gondoskodj maximálisan a megfelelő mennyiségű magnézium utánpótlásáról!

Ha igazán hatékony megoldást keresel kiürülő magnéziumraktáraid feltöltésére, a Magne B6 Extra lehet a legjobb választás. Hogy miért?

- A Magne B6 Extra kétszeres hatóanyag-tartalommal* segít az egészséges magnéziumszint visszaállításában.
- A Magne B6 Extra organikus magnéziumsót, magnézium-citrátot, illetve B6-vitamint tartalmaz. A B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását.
- Ideális segítség azok számára, akik kétszeres hatóanyag-tartalom* segítségével szeretnének gondoskodni szervezetük magnéziumpótlásáról.
- A magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez, és kedvezően befolyásolja a szív munkáját.
- A B6-vitamin nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához.

Fokozott magnéziumhiány, erőteljes feszültség, idegesség, ingerlékenység, szorongás: nyáron se hagyd, hogy ezek a tünetek eluralkodjanak mindennapjaidon! Válaszd a kétszeres hatóanyagot*, válaszd az Extra segítséget – évszaktól függetlenül!

SAHU.MGP.18.06.0313 (2018. 06. 26.)

*A Magne B6 bevont tablettához képest, elemi magnéziumra és B6 vitaminra vonatkoztatva.

Honlap: https://www.magneb6.hu

Termék:

Magne B6 Extra filmtabletta 30x 1996 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu