Minden porcikám élvezi a mozgást

BioCo Porc&Izom Csont komplex promóció

Ahogy a mozgást sem lehet túl korán vagy túl későn elkezdeni, úgy az ízületeinkkel, csontrendszerünkkel való törődés sem korhoz kötött. Életvitelünk, egészségi állapotunk határozza meg az igényeinket.

Minden porcikám élvezi a mozgást

Lehetünk:
- jó erőben lévő, rendszeresen sportoló fiatalok, ha edzéssel túlterheljük a porcszöveteinket.
- olyan munkakörben, ahol folyamatos álló vagy nehéz fizikai munkát végzünk, ami szintén fokozott igénybevételt jelent.
- túlsúllyal küzdők - akik ha szeretnének sem tudnak kellő mozgást végezni - a túlsúly azonban nagy terhet ró ízületeinkre.
- idősebb korban lévők, akiknek érdemes fokozott figyelmet fordítani a csontrendszer, az izomzat és a porcok egészségére.
- már kialakult ízületi betegségben szenvedők.

Ha fokozott ízületi terhelés miatt fennálló porc- vagy ízületi rendellenesség jeleit tapasztaljuk, érdemes lehet megfontolni a BioCo Porc & Izom Csont Komplex fogyasztását.

Érdemes figyelni az intő jelekre és időben gondoskodni azon tápanyagok pótlásáról, melyek segítenek fenntartani az egészséges állapotot. A BioCo Porc & Izom Csont Komplex hatóanyagai ebben is segítségünkre lesznek.

Múló fájdalom vagy kialakult ízületi betegség?

Ki ne érzett volna már váll-, térd- vagy derékfájdalmat, ami esetleg a nyakba, végtagokba sugárzó kellemetlen érzéssel jár? Sajnos az ízületi betegségek rendkívül elterjedtek hazánkban, érdemes azonban megkülönböztetni az egyszerű ízületi fájdalmakat a kezelésre szoruló porckopásos vagy gyulladásos megbetegedésektől!

Ízületi fájdalom jelentkezhet mozgásszegény életmód vagy fokozott ízületi terhelés (túlsúly, folyamatos álló- vagy ülőmunka, rossz testtartás, sportolás, kirándulás) esetén, vagy akár sérülések következményeként is, amely nem jár degeneratív elváltozásokkal. Ezekben az esetekben még nem mutatható ki porckopás vagy gyulladás, a tünetekre azonban érdemes odafigyelni, hiszen egyáltalán nem mindegy hogy a már kialakult betegséget milyen stádiumban kezdjük el kezelni!

Az ízületi fájdalom hátterében leggyakrabban porckopás (arthrosis) áll. A porcszövet megsérül, ezáltal a mozgás fájdalmassá válik. Nyugalmi állapotban, pihenés hatására általában enyhülnek a panaszok, de az ismételt mozgatás – különösen az első mozdulatok – fokozott fájdalommal járnak, majd bemozgatásra enyhülnek.

Súlyosabb panaszok esetén az ízületek merevvé válnak, „ropognak”, egyre kevésbé és rövidebb ideig terhelhetők. Gyulladások esetében a fájdalom már nyugalmi állapotban is jelentkezik, amelyet gyakran duzzanat kísér.

Milyen hatóanyagok találhatóak a BioCo Porc&Izom Csont Komplexben?

A BioCo Porc & Izom Csont Komplex aktív összetevői segítik a porcok normál állapotának fenntartását, az egészséges csontozat és izomfunkció megőrzését.

Kálcium
A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához, hozzájárul a normál izomműködéshez.

Glükozamin-szulfát
A glükozamin-szulfát a porcszövet természetes alkotóeleme.

D-vitamin
A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához.

C-vitamin
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének, valamint a normál csontozat fenntartásához.

Magnán
A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez és a normál csontozat fenntartásához.

Cink
A cink hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

Réz
A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.

A készítményben az aktív összetevők mellett jelentős mennyiségű MSM (metil-szulfonil-metán), valamint kollagén is található.

Miért válasszam a BioCo Porc&Izom Csont Komplexet?

A BioCo Porc & Izom Csont Komplex saját fejlesztésű készítményünk, melynek teljes körű gyártását szigorú kontroll alatt, saját gyártóüzemünkben végezzük.

Díjak, elismerések
A BioCo Porc & Izom Csont Komplex magas minőségét elsőként a MÉKISZ Tanúsított minőség védjegyhasználati jogának elnyerése igazolta.

A MÉKISZ ˝Tanúsított Minőség˝ védjeggyel ellátott termékek minősége és megbízhatósága az azonos vagy hasonló termékek kínálatában a megszokottnál lényegesen jobban garantált!

Magyar fejlesztésű és gyártású termék
2017-ben újabb elismeréssel díjazták a terméket. A BioCo Porc & Izom Csont Komplex elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet.

Felhívjuk figyelmét, hogy
- a termék rák/héjas állat eredetű glükozamin-szulfátot tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos, ha érzékeny vagy allergiás tüneteket észlel rákfélék, kagylók, esetleg puhatestű állatok fogyasztása során!
- A termék szója eredetű olajat tartalmaz, az arra érzékenyek ne fogyasszák a készítményt!

Fogyasztása nem ajánlott:
- terhes és szoptató anyáknak
- gyermekeknek
- véralvadást gátló gyógyszert szedők számára

A termék szedése során ügyelni kell a bőséges folyadékbevitelre (minimum 2 liter naponta)!

A készítmény folyamatos, megszakítás nélküli szedésre is alkalmas. Javasolt a tablettákat étkezés közben/után bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a tabletta a felezőnyomat mentén kettétörhető , vagy porítható.

Nagyon fontos, hogy a BioCo Porc & Izom Csont Komplex szedését előre egyeztesse kezelőorvosával, ellenőrizve a gyógyszereivel történő egyidejű fogyasztást, elkerülve az esetleges kontraindikációt.

Honlap: https://www.porcesizom.hu/

Termék:

BioCo Porc & Izom Csont Komplex tabletta 120x 3296 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu