Célzott megoldás hurutos köhögésre!

ACC Long 600 promóció

Akár enyhe hurutos tüneteknél, akár nagyobb mennyiségű hurutos váladékképződésnél érdemes már a megbetegedés kezdetétől hurutoldót alkalmazni, legyen szó akár az alsó, akár a felső légutakról, mivel a hurutoldók, így az ACC® alkalmazása is hozzájárulhat a hurutos betegségből való teljes felépüléshez.

Célzott megoldás hurutos köhögésre!

Napi 1 ACC® Long 600 mg pezsgőtabletta gyorsan feloldódik a vízben, célzottan a lerakódott váladékon hat, így segít megtisztítani a légutakat és segíthet akár már a hurutos tünetek kezdetén!

Miért fontos a hurutoldás?

A légúti fertőzések során kialakuló gyulladás következtében a légutak nyálkahártyája megduzzadhat, és fokozódhat a nyáktermelésük is. Ilyenkor a túl sok és a túl sűrű váladék egyaránt gondot jelenthet:

A légutak a nyálkahártya duzzanata és a sok váladék miatt beszűkülnek, így kisebb keresztmetszeten áramolhat a levegő, vagyis kevesebb oxigén jut el a sejtekhez.

A sűrű légúti váladékban a kórokozók is felszaporodhatnak, amely tovább ronthatja a beteg állapotát, és elnyújthatja a betegségből való felépülést is.

Ilyenkor a hurutos váladék mihamarabbi eltávolítása érdekében célszerű már az első naptól hurutoldót használnunk.

Köptető, vagy hurutoldó – van különbség?

Igen, van. A köptetők alapvetően a légúti nyák termelését fokozzák, így használatuk során a felköhögendő nyák mennyisége tovább nő. Az így megnövekedett nyákmennyiség pedig fokozott köhögési ingert kiváltva járul hozzá a váladék kiürüléséhez.

Ezzel szemben a hurutoldók a lerakódáson hatva apróbb részekre „szakítják” a váladékot, így csökkentve annak sűrűségét és tapadását, melynek köszönhetően a váladék felköhögése már jóval kevésbé megterhelő folyamat.

Az ACC® gyógyszercsalád hatóanyaga a hurutoldók csoportjába tartozik; célzottan a légúti lerakódáson hat, feloldja a hurutos váladékot és megtisztítja a légutakat.

Miért ajánljuk az ACC® gyógyszercsaládot?

- Célzottan a légúti váladékon hat.
- Már a hurutos tünetek kezdetétől alkalmazható.
- Sokféle gyógyszerformában, kiszerelésben és ízben kapható.
- Több mint egy évtizedes hazai tapasztalattal rendelkezik a hurutoldásban.1
- A betegek által leggyakrabban választott hurutoldó márka.2

Így segítheti elő a teljes felépülést!

Hivatkozások
1. Piaci megjelenés ideje Magyarországon: 2004.01. – ACC Long 600 mg pezsgőtabletta 10x / ACC 200 mg pezsgőtabletta 20x / ACC 200 mg granulátum 30x / ACC 100 mg granulátum gyermekeknek 30x (Forrás: IMS Health Hungary Sell-in Dataview – bevezetés dátuma)

2. Forrás: IMS Health Hungary Sell-out Pharmatrend – 01A2, vény nélkül kapható hurutoldó gyógyszerek piaca, 2014/2015/2016/2017 éves dobozszám adatok alapján.

Honlap: https://www.sandoz.hu

Termék:

ACC Long 600 pezsgőtabletta 10x 1999 Ft

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu