JutaVit Prokterin emulzió mikrobefecskendezőben 6x

1495 Ft
Eredeti ár: 1795 Ft
249 Ft/db

Aranyér és végbélrepedés kezelésére – orvostechnikai eszköz a végbél gyógyulási folyamatainak kiegészítésére.

JutaVit Prokterin emulzió

Aktív növényi összetevőket tartalmazó speciális krém, mely az aranyér-visszér szindróma (külső-belső aranyér) és végbélrepedés tüneti kezelésére, valamint az anális nyálkahártya normál funkciójának visszaállítására alkalmazható. A védő és síkosító filmréteget alkotó komponenseknek köszönhetően a krém mechanikai védőréteget képez, mely segíti a sérült nyálkahártya izolálását és hidratálását, mindezzel elősegítve a szöveti regenerációt, a fájdalom és égő érzés enyhülését, így azonnali és tartós hatást biztosít a kezelés helyén.

PEG, Parabén, Fenoxietanol, EDTA, SLS, SLES mentes termék!

Alkalmazása
Használja a speciális endorectalis kanült az alábbi utasításokat követve.
1. Használja a speciális endorectalis applikátort; az applikátor végét – a végbélbe való felhelyezés előtt – kis mennyiségű termék kinyomásával síkosítsa.
2. Az applikátort helyezze fel a végbélbe, ezután nyomja össze a tubust.
3. Használat után a tubust összenyomott állapotban húzza ki és kiürített formában dobja ki.

Adagolás
A kenőcsöt szükség szerint alkalmazza. A mikrobefecskendezéses használatot naponta többször is megismételheti akár huzamosabb ideig.

Összetevők
Víz, tokoferil-acetát, caprilil-triglicerid, mentol, Menta Piperita olaj, Ruscus Aculeautus kivonat, glicerin, Boswellia Serrata kivonat, eugenol, Centella Asiatica kivonat, Aloe Barbadensis levél nedve, karbamid, szérin, trehalóz, pentilénglikol, algin, nátrium-hialuronát, nátrium-stearoil-glutamát, glicerin-poliakrilát, caprili-glikol, pullulan, dinátrium-foszfát, kálium-foszfát, nátrium-poliakrilát, benzil-alkohol, dehidro-ecetsav, decilénglikol, fenil-propanol.

A készítmény nem gyermekgyógyászati felhasználásra készült.

Figyelmeztetés
Helyi alkalmazásra. Ne nyelje le a készítményt. Szembe ne kerüljön. Gyermekektől elzárva tartandó. Allergia vagy érzékenység esetén a kezelést azonnal abba kell hagyni. Ne használja felületi sérülések esetén. Terhesség alatt és az egyidejű gyógyszeres terápiák esetén beszéljen kezelőorvosával/gyógyszerészével. Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után, vagy amennyiben a csomagolás nincs megfelelően lezárva. Szobahőmérsékleten tárolandó.

Orvostechnikai eszköz.

Gyártja:
New.Fa.Dem. s.r.l. – Zona Ind. ASI
Via Ferrovie dello Stato 1,
80014 Giugliano in Campania (NA)

Forgalmazza:
JuvaPharma Kft.
2215 Káva, Bényei út 9.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu