Az aranyérről

Reparon promóció

Az aranyér tulajdonképpen egy érköteg, amely a végbél nyálkahártyája alatt található. Ennek az érkötegnek nagy szerepe van a szabályos bélműködésben, a megfelelő széklettartásban és székletürítésben. Ha az érköteget rögzítő kötőszövet megnyúlik, az érhálózat kitágul, kitüremkedik a végbélnyíláson, és kialakul az aranyérbetegség. A vénatágulatok begyulladhatnak, megnagyobbodhatnak, vagy véralvadék képződhet bennük, és fájdalmasakká válnak.

Az aranyérről
Az aranyérről

A felnőtt lakosság közel 50 százalékánál megtalálható valamilyen fokú aranyeres elváltozás. Az okok között elsődlegesen örökletes kötőszöveti gyengeség áll, de kiváltó oka lehet a gyakori hasmenés, illetve székrekedés, a székelés közbeni erőlködés, amit sok esetben a helytelen, rostszegény táplálkozás okoz. Az ülő életmód, a mozgáshiány és az elhízás szintén hozzájárul az aranyérbetegség kialakulásához, mint ahogy a nehéz súlyok emelése is. Az aranyér kiújulási lehetőségét az erős, fűszeres táplálkozás és a túlzott alkoholfogyasztás tovább fokozhatják. A nőknél legtöbbször a várandósság alatt okoz problémát az aranyér, a férfiaknál a fizikai megterhelés, a hosszas ülés gépjárművezetéskor és az egészségtelen életmód járul hozzá a betegséghez.

A kialakult aranyérbetegség nem fordítható vissza, és kezelés nélkül kellemetlen panaszokat okoz, később pedig nagyon súlyos szövődményekkel járhat. Az aranyeres csomók mögött az átlagosnál gyakrabban helyezkedik el végbéldaganat!

Az aranyér-betegség hatásosan gyógyítható, ha idejében elkezdik a kezelést. A Reparon® végbélkúpban és kenőcsben található elölt E. Coli baktérium az érintett szövetek természetes védekezőképességét fokozza, így csökkenti a gyulladást, és elősegíti a sebgyógyulást. A Reparon® készítmények eredményesen kezelik az aranyérrel járó kellemetlen tüneteket. A kombinált kezelés – kenőcs és kúp együttesen alkalmazva – megakadályozza a szövődmények kialakulását. A Reparon® más gyógyszerek egyidejű alkalmazását nem befolyásolja.

Ne várjon addig, amíg a betegség megkeseríti mindennapjait! Súlyosabb panaszok esetén forduljon időben orvoshoz, és keresse a patikákban a vény nélkül kapható Reparon® készítményeket!

A jól ismert Reparon® készítmények mellett megjelent az új összetételű Reparon® Herbal termékcsalád – Reparon® Herbal végbélkenőcs 25g, illetve Reparon® Herbal végbélkúp 10x –, mely hatékony és kíméletes segítséget nyújt az aranyér és szövődményei kezelésében. Gyógynövénykivonatokat is tartalmaz, ezért számot tarthat a természetes, növényi eredetű készítmények kedvelőinek érdeklődésére is.

A Reparon® Herbal végbélkenőcs és végbélkúp védőbevonatot képez és hatékonyan enyhíti az aranyeres panaszokat: ápolja a gyulladt, viszkető bőrt, ezáltal fokozza annak regenerációját, csökkenti a kiszáradását, ezáltal segíti a sebgyógyulást, csökkenti a berepedés, sérülés kockázatát.

Összetevői egyenként és együtt is számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melyek kedvezőek lehetnek aranyeres panaszok esetén.

A Reparon® Herbal széleskörűen használt gyógynövények (kamilla, körömvirág, varázsmogyoró-levél) kivonatait tartalmazza, melyeket nemcsak a népgyógyászat alkalmaz hosszú idő óta.

Honlap: https://reparon.hu

Egis Gyógyszergyár Nyrt. - Aranyér

Termék:

Reparon végbélkenőcs 25g 1699 Ft
Reparon végbélkúp 10x 1890 Ft
Reparon Herbal végbélkúp 10x 2190 Ft
Reparon Herbal végbélkenőcs 25g 1990 Ft
Reparon végbélkúp 12x 2199 Ft
Reparon végbélkenőcs 30g 1899 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu