Walurinal Nefro tabletta 30x

2890 Ft
96 Ft/db

A Walurinal Nefro egy továbbfejlesztett formula, a tudomány és a természet szinergiája, mely hagyományos növényi hatóanyagok és kiegészítő tápanyagok keverékét tartalmazza a húgyutak, különösképpen a vesék egészségének támogatására.

Hogyan segít a Walurinal Nefro a vesék egészségének megőrzésében?

A Walurinal ® Nefro tabletta növényi hatóanyagok természetes kombinációját tartalmazza a vese egészségének támogatása érdekében:
A tövises iglice támogatja a vesék kiválasztó funkcióját
Az olajfalevél hozzájárul a víz szervezetből való eltávolításához
A tövises iglice és az olajfalevél támogatja a szervezet kiválasztó/méregtelenítő funkcióját.
A növényi összetevőkön kívül szelént és B2-vitamint is tartalmaz, melyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Kinek ajánljuk a terméket?

Az alsó húgyutak és a vese egészséges működésének támogatására javasolt:
- súlyos húgyúti problémák orvosi kezelését követően;
- azoknak, akiknek kórtörténetében vesekő, vesegyulladás, visszatérő vesefertőzés (ún. pyelonephritis), húgyúti fertőzés szerepel;
- azoknak, akiknek aktív és intenzív támogatásra van szükségük.

Adagolás
Már napi 1 tabletta elegendő, megfelelő mennyiségű folyadékkal bevéve. Lehet folyamatosan, vagy kúraszerűen alkalmazni. Amennyiben intenzív támogatásra van szükség, javasolt napi 2 tablettát szedni 5-10 napig, a kezelőorvossal való konzultációt követően.

A napi adag tartalmaz: 1 tabletta % NRV*
Exocyan™ [Amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) gyümölcskivonat]; 45,0mg
- ebből proantocianidin (PAC) min. 18,0mg
Tövises iglice (Onosis spinosa) gyökérkivonat 5:1, megfelel 1250mg gyökérnek 250,0mg -
Olajfa (Olea europaea) levélkivonat 5:1; megfelel 400 mg szárított levélnek; 80,0mg
- ebből oleuropein min. 12,8mg -
Szelén 55,0µg 100
B2-vitamin 0,2mg 15
*a hatóanyag mennyisége a felnőtt napi beviteli referenciaérték százalékában; - nincs megállapított referenciaérték

Összetevők: csomósodást gátló anyagok (cellulóz, kalcium-karbonát, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, talkum), tövises iglice (Ononis spinosa) gyökérkivonat, olajfa (Olea europaea) levélkivonat, amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) gyümölcskivonat, stabilizátorok (térhálós nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz, gumiarábikum, polidextróz), szelénes élesztő, színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok és vas-hidroxidok), közepes szénláncú trigliceridek, riboflavin.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu