Enterol Baby tasak 14x

1899 Ft
Eredeti ár: 2420 Ft
136 Ft/db

3 hónaposnál idősebb csecsemők és kisgyermekek speciális táplálkozási igényeinek kielégítésére hasmenés esetén, folyadékpótló oldat alkalmazása mellett. Hozzájárul a normál bélflóra helyreállításához, kialakításához és fenntartásához. Antibiotikum-kezelés alatt is alkalmazható, azzal egy időben bevehető.

Enterol Baby
speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer

3 hónaposnál idősebb csecsemők és kisgyermekek speciális táplálkozási igényeinek kielégítésére hasmenés esetén folyadékpótló oldat alkalmazása mellett.

Használati utasítás
- Napi 1-2 tasak
- Keverje el a tasak tartalmát a gyermeknek megfelelő italban vagy ételben.
- Cumisüvegből történő etetés esetén, mielőtt a tasak tartalmát beleönti, várja meg, amíg a cumisüveg tartalma langyosra hűl.
- Az Enterol Baby® hozzákeverhető a szájon át alkalmazott folyadékpótló oldathoz.

Az Enterol Baby® Saccharomyces boulardii CNCM I-745 élesztőgombát tartalmaz. Egy tasak 2,5 milliárd (=250 mg) élesztőgombát tartalmaz (CFU: telepképző egység)

Gyártó:
Biocodex

Forgalmazza:
ADPH Kft.
1092 Budapest,
Ráday utca 58.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu