A megfelelő csontszerkezet fenntartásáért

Calcivid 7 promóció

A csontritkulás világszerte több százmillió embert, hazánkban is a lakosság 7-10%-át érinti. A csontritkulás (vagy latin néven oszteoporózis) az utóbbi évtizedekben kiemelkedő és egyre növekvő népegészségügyi problémává vált. A csontritkulás folyamata nem visszafordítható.

A megfelelő csontszerkezet fenntartásáért

Az idejében elkezdett kalcium és D-vitamin pótlás csökkenti a csontritkulás kialakulásának kockázatát. A már kialakult csontritkulás folyamata lassítható vényes készítmények, kalcium és D-vitamin együttes alkalmazásával.

ÚJ Béres CalciviD 7 filmtabletta
A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Miért ajánljuk a CalciviD 7 étrend-kiegészítő készítményt?
- Komplex készítmény, amely tartalmazza azt a 7 fontos vitamint, ásványi anyagot, és nyomelemet, amire csontjainknak szüksége van
- Magas kalciumtartalma fedezi a napi kalcium szükséglet 100 %-át a napi adagban (800 mg kalcium 2 filmtablettában)
- Magas D3-vitamin-tartalma hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE 2 filmtablettában)
- OSTEOKINON formula, melyben a K-vitamin mindkét formája megtalálható egy tablettában - K1-vitamint (fillokinon) és K2-vitamint (menakinon 7)
- Mikrokapszulázott K2-vitamin, melyben a K2-vitamin védett formában található, így a jelzett hatóanyag mennyiség a lejárati idő végéig biztosított.

*A kalcium szükséges a normál csontozat fenntartásához. A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének
fenntartásához. A magnézium, K-vitamin, cink és mangán hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.


A Béres CalciviD 7 alkalmazását javasoljuk:
- a kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend, laktózérzékenység miatt),
- fiatal felnőtt korban a megfelelő csonttömeg kifejlődésének elősegítésére,
- megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
-> várandós és szoptató édesanyáknak,
-> hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően,
- az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
- a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Figyelmeztetés:
Vese-, máj- és epeúti megbetegedésben, szívelégtelenségben szenvedők, továbbá kumarin típusú véralvadásgátlót szedő betegek a készítmény szedését beszéljék meg kezelőorvosukkal! A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Honlap: http://www.beres.hu

Termék:

Béres Calcivid 7 filmtabletta 60x 2996 Ft

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu