Házi- és Útipatika feltöltő kedvezmények
2019.06.01. - 2019.06.21.- rendkívül kedvező akciós árak, mely csak az akció ideje alatti vásárláskor érvényesek, vagy a készlet erejéig!

- kedvezőbb GLS/MPL szállítási és PostaPont díjak: 690Ft -> 299Ft
Minden megrendelésre, melyet az akciónk ideje alatt ad le 4.000Ft-os kosárérték alatt!


- ingyenes szállítási értékhatár csökkenés: 8.000Ft -> 4.000Ft
4.000Ft feletti megrendelés esetén díjmentes szállítás!

A promócióban szereplő ajánlatok mellett online patikánk teljes kínálata is elérhető. A kedvezőbb szállítási díjakhoz nem szükséges az akcióban szereplő termék(ek)et vásárolni.


Szállítás: csomagküldéssel kizárólag Magyarország közigazgatási területén belül!
PostaPont: Posták, COOP PostaPontok, MOL PostaPontok és MPL csomagautomatákInformációk, melyeket érdemes tudni vásárlás előtt

- Ajánlataink nemcsak online rendelhetőek! Gyógyszertárunkban, az akció meghirdetett időtartama alatt, nyitva tartási időben, előzetes rendelés/foglalás nélkül is, a készlet erejéig megvásárolhatóak.

- A termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását/megrendelését, a termékek csak a rendelés elküldése pillanatában kerülnek megrendelésre, melyről e-mailben kap megerősítő tájékoztatást. Sikeres rendelés leadáskor a kosár tartalma kiürül.

- Az akció idején leadott megrendelésekre is elérhető online patikánk által biztosított összes fizetési és szállítási mód.

- Megrendeléseket kizárólag online patikánkban leadva vagy e-mailben áll módunkban elfogadni. Telefonon továbbra sem adható le megrendelés!


Megrendelések teljesítése, mikor kapom meg?

A promóciónk ideje alatt leadott megrendelések átadását a futárszolgálatoknak 2019. június 3.-án (hétfőn) kezdjük. Az akció utolsó napján leadott megrendeléseket várhatóan legkésőbb 2019. június 26.-án (szerdán) átadunk logisztikai partnereink számára.

Természetesen minden megrendelésnél igyekszünk legkésőbb a rendelés leadásának napját követő 3. munkanapon a futárszolgálatok felé történő átadásra.
A megrendelések visszaigazolása folyamatos, azokról e-mailben tájékoztatjuk minden Vásárlónkat.További tudnivalók:

A meghirdetett akció időtartama alatt biztosítjuk online patikánk zavartalan elérhetőségét, oldalunkon nem várható lassulás, felkészültünk a megnövekedett látogatószámra és vásárlóra, hogy biztosítsuk a kényelmes vásárlást.

A promóciónk végét követően online patikánk kosara elérhető lesz, zavartalanul leadható majd rendelés, de a meghirdetett akciók és a kedvezőbb szállítási díjak és sávok már nem lesznek érvényesek.

Egyéb kérdések esetén az ÁSZF-ben és Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak hatályosak!

Jó egészséget és jó vásárlást kívánunk!

Adatkezelési tájékoztató: kertvarosipatika.hu/adatvedelem.pdf

Adatvédelmi tájékoztató: kertvarosipatika.hu/adatvedelmi_tajekoztato

Általános Szerződési Feltételek: kertvarosipatika.hu//aszf.pdf

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu