Zeatax Forte kapszula 90x

5690 Ft
63 Ft/db

Az új Zeatax-Forte laktóz mentes. A gyógynövények hatékonyságát fokoztuk L-karnitin, króm és málna-kivonat hozzáadásával.

- A kukoricabajusz kedvezően befolyásolja a szervezet szénhidrát anyagcseréjét,
- A hasnyálmirígy működését az inzulin termelődését.
- A csalán serkenti az anyagcserét, vizelethajtó hatású segíti a szervezet méregtelenítését.
- A cickafarkfű és citromfű javítja a szervezet anyagcseréjét, emellett a citromfű segít a diéta során fellépő rossz kedélyállapot javításában.
- A króm, mint mikroelem a szénhidrát anyagcserében vesz részt. A kutatások szerint hiánya esetén nő az I. típusú cukorbetegség kialakulásának veszélye.

Rövid távon kedvezően befolyásolja a cukor-toleranciát csökkenti az inzulin igényt, vérnyomást, koleszterin szintet.
Az L-karnitin a hosszúszénláncú zsírsavak bontásában van szerepe, így azok gyorsabban jutnak el a sejtekhez és fizikai erőkifejtés során felhasználódnak.
A málna-kivonat fokozza az adinopektin kiválasztását, ami egy olyan fehérje, ami fokozza a zsírok bontását, szabályozza a zsíranyagcserét.
A szentjánoskenyérmag liszt a gyomorban telítettség érzését adja, csökkenti az éhségérzetet.

A fent említett együttes hatások a népgyógyászati tapasztalatok és interneten megtalálható szakirodalmi leírások alapján lett összefoglalva.

Összetétel
csalánlevél, kukorica bibeszál, cickafarkfű, citromfű, szentjánoskenyérmag liszt

Forrás: www.zeatax.hu

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu