Venovelle tabletta+kapszula 30x+30x

5358 Ft
89 Ft/db

A Venovelle speciális, kombinált - tablettát és kapszulát is tartalmazó - készítmény, mely egyedülálló összetételében a már régóta alkalmazott, mikronizált hatóanyagokat egyesíti vitaminokkal és 5 fontos gyógynövény kivonatával.
A csomagolás 30db kapszulát és 30db tablettát tartalmaz.

Hatóanyagai hozzájárulhatnak:
- a nehézláb-érzés enyhítéséhez (vadgesztenye kivonat)
- a vénák összehúzódásához és a vénafal megfelelő tónusához (szúrós csodabogyó)
- a megfelelő vénás keringés támogatásához (szúrós csodabogyó kivonat, ázsiai gázló kivonat, vadgesztenye kivonat, vörös szőlőlevél kivonat)
- a megfelelő perifériás keringés támogatásához (ázsiai gázló kivonat)
- az erek normál állapotának, működésének fenntartásához (C-vitamin)
- a vénák és hajszálerek egészségének támogatásához (vadgesztenye kivonat)

Kiknek ajánlják:

Az alsó végtagok nem megfelelő vénás keringésének hátterében az érbillentyűk rossz működése áll. A vénák belső falán található érbillentyűk feladata, hogy a lábak vérellátását biztosító, mintegy öt liternyi vért az alsó végtagokból felfelé, a szív felé továbbítsák. Ha az érbillentyűk károsodnak, és szerepüket nem megfelelően látják el, az a vénás visszaáramlás zavaraihoz vezet. A szív felé visszaáramló vér ilyenkor a lábak ereiben megreked, és vénás pangás jelentkezik, a vénák kitágulnak, faluk sérülékennyé válhat.

Tabletta tartalmaz:

Mikronizált flavonoidok
A tabletta fő hatóanyagai a speciális, mikronizált eljárással készült, narancsból származó természetes diozmin és heszperidin flavonoidok, magas, 500 mg-os összmennyiségben.

C-vitamin
A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

Folsav
A folát hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez. A homocisztein aminosav vérben mérsékelten vagy erősen megnövekedett szintje kockázati tényező, lebontásához többek között folsavra van szükség.

Rutin
Szintén fontos flavonoid komponens.

Kapszula tartalmaz:

Vadgesztenye
Hozzájárulhat a vénák és hajszálerek egészségéhez, a megfelelő véráramlás, vénás keringés fenntartásához, valamint a nehézláb-érzés enyhítéséhez.

Szúrós csodabogyó
Az 1950-es években ismerték fel a növény kivonatának érfalakra kifejtett hatását. A gyökértörzsből készült kivonat, illetve annak szaponinjai hozzájárulhatnak a vénák összehúzódásához, a vénák megfelelő tónusához és a lábak vénás keringésének támogatásához.1

Ázsiai gázló
Több évszázados megfigyelésekre épülő népi gyógyászat egyik főszerelője. Természetes és gazdag forrása az asiaticosidoknak, melyek hozzájárulhatnak a vénás és perifériás keringés támogatásához.2

Vörös szőlőlevél
A népi gyógyászatban régóta alkalmazzák. Kivonata hozzájárulhat a lábak megfelelő véráramlásának, vénás keringésének támogatásához.3

Feketeribizli
A természetben előforduló gazdag antocianozid forrás, biológiailag nagyon értékes gyümölcs.

VEGI-KAPSZ: a kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

Javasolt adagolás

Felnőtteknek naponta egy tablettát és egy kapszulát javasolt bő folyadékkal bevenni, bármely napszakban. A tabletta és kapszula bevehető egy időben, de eltérő napszakban is. A készítményt javasolt kúraszerűen, legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni, a hatóanyagok megfelelő beépülése érdekében.

A készítményt nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

A kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

Összetevők a tablettában:
diozmin, kukoricakeményítő, tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), aszkorbinsav, heszperidin, tömegnövelőszer (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), rutin, csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, talkum), színezékek (titán-dioxid, vörös vas-oxid, sárga vas-oxid), folsav.

Összetevők a kapszulában:
vadgesztenye kivonat, szúrós csodabogyó kivonat, feketeribizli kivonat, tömegnövelőszer (hidroxi-propil-metil-cellulóz), vörös szőlőlevél kivonat, ázsiai gázló kivonat, csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), színezékek (vörös vas-oxid, titán-dioxid).

Figyelmeztetés
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
A készítmény nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Gyermekeknek és a készítmény bármely összetevőjére érzékenyeknek nem ajánlott.
Terhes- és szoptatós anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal, mielőtt elkezdenék szedni a készítményt.

Forgalmazza:
PentaPharma Kft.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu