Gyártók és forgalmazók

Bayer Hungária

A Bayer a II. Világháború előtt komoly piaci szerepet töltött be Magyarországon, az Aspirin az egyik legkedveltebb gyógyszer volt. A II. Világháború után egy hosszabb szünet következett, majd 1969-ben ismét megjelent Magyarországon, igaz, hosszú évekig csak külkereskedelmi cégeken keresztül tudott értékesíteni.
A Bayer a rendszerváltás után viszonylag hamar, 1992-ben már önálló képviselet nyitott, majd 1994-ben a képviseletet Kft.-vé alakította.

Aspirin gyógyszercsalád, Bepanthen kenőcs, Bepanthen krém és Bepanthen Plus, Canesten krém, Canesten oldat és Canesten Plus, Elevit Complex, Körömgomba kezelése Canespro -val, A Supradyn termékcsalád

Béres Gyógyszergyár Zrt.

Családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás, piacvezető az egészségmegőrző készítmények gyártása és forgalmazása terén, ˝Az egészséges emberért˝ jelmondat értelmében készítményei fejlesztésekor mindig természetes alapanyagok felhasználására és a mellékhatások minimalizására törekszik, az Alapító munkájának szellemében tudatos fejlesztési és újítói munkát végez: jelenleg közel 50 készítményt forgalmaz és további engedélyezett termékei várnak piaci bevezetésre, valamint számos készítménye áll engedélyeztetés alatt, világszínvonalú, nemzetközi minőségbiztosítási rendszereknek megfelelő gyártókapacitással rendelkezik, aktív társadalmi szerepet vállal és gyakran támogat hazai egészségvédelmi, kulturális, karitatív és egyházi célokat, az üzleti etikai normákat mindig tiszteletben tartja és ezt munkatársaitól is elvárja, nyereségét hazai fejlesztésekre és munkahelyteremtésre fordítja, kommunikációs tevékenységében nemcsak saját termékei népszerűsítésére, hanem az egészséges életmód oktatására is nagy hangsúlyt fektet, minden területen magasan képzett és tapasztalt kollégák szaktudására és munkájára támaszkodhat.

Actival, Béres Actival Kid és Béres Actival Kid Omega-3, Béres Cseppek, Béres Porcerő termékcsalád, Szemerő Forte

Dr. Kelen Cosmetics

A HighCosm az Európai Unióban elfogadott minőségi követelményeknek megfelelő saját fejlesztésű kozmetikai termékek kutatásával, formulálásával, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, de felkérésre vállalja egyéb kozmetikai termékek kidolgozását, gyártását is (pivate label).

Fitness alakformálók, Luna gélek és lábbalzsamok, ReForma Bio bőrfeszesítők, Self Sun önbarnítók, Dr.Kelen Sportkészítmények, Sun Save fényvédők, Sun Solar

Egis Gyógyszergyár Nyrt.

Az EGIS Nyrt. Magyarország és egyben Közép-Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszergyára. Tevékenysége teljes körű, kiterjed a generikus és originális kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és készgyógyszer-gyártáson át az értékesítésig.

A társaság jogelődjét 1913-ban alapították a svájci Wander A.G. leányvállalataként. Az EGIS (1985 óta ez a vállalat neve) 1991-ben részvénytársasággá alakult, részvényeit 1994-ben vezették be a Budapesti Értéktőzsdére. 1995-ben a francia Servier gyógyszergyár lett a társaság többségi tulajdonosa és stratégiai partnere.

A jobb emésztésért, Köhögés ellen, Bőrünk egészségéért, Aranyér

Juvapharma Kft.

A JuvaPharma egy ipari cég, mely vitamin, étrend-kiegészítők valamint egyéb gyógynövénytermékek előállítására specializálódott.

MEDA Pharma Magyarország Kft.

A MEDA AB svéd központú nemzetközi gyógyszercég, mely saját képviselettel van jelen több mint 50 országban, főként Európában illetve az Egyesült Államokban.

Activon Extra gél, Allergodil orrspray és szemcsepp, Dermatix Ultra szilikon gél, A szorulás tényleg szinte a négy fal közé zárja az embert.., Az egészséges körmökért, Rheumon és Rheumon Forte gél

Richter Gedeon

A Richter Gedeon Nyrt.-t, Magyarország egyik vezető gyógyszergyárát 1901-ben alapította a nevét adó gyógyszerész, aki ezzel nemcsak a cég, hanem az egész magyar gyógyszeripar alapjait is megteremtette.

Fájdalmat csillapít generációk óta!, Védelem a gyomornak!, Panangin filmtabletta, Gravida, Ophylosa szemcsepp, Aqua Maris termékcsalád, Zilola

Sanofi

A sanofi-aventis vállalatcsoport árbevétel alapján a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártója, Európában és Magyarországon pedig első helyen áll.

A hazánkban 100 éves hagyományokkal rendelkező sanofi-aventis/Chinoin az egyik leginnovatívabb gyógyszeripari vállalat Magyarországon. A vállalatcsoport a világon mindenhol, így Magyarországon is kiemelkedő helyet foglal el mind a kutatás-fejlesztésben foglalkoztatottak számát, mind a kutatás-fejlesztésre költött ráfordításokat illetően.

Acido-Git rágótabletták és Acido-Git szuszpenziók, Algoflex 400mg, Algoflex Forte 600mg, Algoflex Baby, Algoflex-M, Algoflex Izom+Ízület és Algoflex Dolo gél, Allegra 120mg filmtabletta, Allegra Forte 180mg filmtabletta, Allenasal oldatos orrspray, Alleopti oldatos szemcsepp, Magne B6, Magne B6 Álom, Magne B6 Extra, Magne B6 Stress Control, No-Spa, Normaflore szuszpenzió és Normaflore kapszula, Normaflore Immune és Normaflore Immune Kids, Rhinathiol orrspray, Rhinathiol Cold, Rhinathiol Tusso, köptetők és köhögéscsillapítók, Rubophen tabletta, Rubophen Thermo

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu