Dulcolax 5mg bélben oldódó bevont tabletta 30x

Boehringer Ingelheim

A gyógyszeripar tevékenysége az emberekről szól. Célunk, hogy az új és értékes gyógyszerekkel lássuk el az emberiséget, ezért kutatunk, fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk olyan készítményeket, amelyek egyre jobb és korszerűbb megoldásokat kínálnak az egészséggel kapcsolatban felmerülő problémákra.

Dulcolax tabletta és végbélkúp

Gyengéd, mégis hatékony megkönnyebbülés

Fontos, hogy az ember testileg jól érezze magát. De az emésztéssel kapcsolatos problémák sokunkat akadályoznak abban, hogy örömmel éljük életünket. Ilyen helyzetekben jó tudni, hogy a Dulcolax® megbízható segítséget jelent.

Dulcolax 5mg bélben oldódó bevont tabletta 30x

A Dulcolax® az elmúlt több mint fél évszázadban több millió embernek nyújtott megkönnyebbülést a székrekedéssel kapcsolatos problémák alól.

A gyógyszer bizonyítottan hatékony és gyengéd összetétele segít, hogy a szervezet visszatérhessen a természetes ritmusába. Így Ön szabadon élvezheti az életet.

Ha többet szeretne tudni róla, hogy a Dulcolax® hogyan segíthet a kellemes közérzet megteremtésében, kérjük, válasszon a fenti menü alpontjai közül.

És ne felejtse el: fontos, hogy birtokában legyen a legfrissebb információknak arról, hogy a Dulcolax® hogyan nyújthatja Önnek a leghatékonyabb segítséget, ezért mindig tájékozódjon a gyógyszerről kezelőorvosától, gyógyszerészétől vagy a dobozban található betegtájékoztatóból.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu