Saballo - a prosztata doktor!

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BHP) terápiájában egy törpepálma-kivonatot tartalmazó újdonsággal bővült a paletta.

Saballo - a prosztata doktor!

Prosztataproblémák esetén Olaszországban ma már ötször annyi növényi eredetű készítményt használnak, mint szintetikust, Németországban pedig a betegek 90%-át növényi szerrel kezdik kezelni. Elég meglepőek az arányok, de jobb, ha felkészülünk rá, hiszen ezek a nyugati trendek, ha egy-két éves késéssel is, de hozzánk is el fognak érni. A BPH terápiás területén már ma is kimagasló minőségű természetes eredetű, tökmagolaj vagy törpepálma-olaj alapú készítmények vannak forgalomban.

Bár a törpepálma régtől fogva ismert népgyógyászati prosztatagyógyszer Észak-Amerikában, más növényi alapú készítményekhez hasonlóan csak az utóbbi évtizedben tett szert nagy jelentőségre a modern a BPH terápiában. Hatása a lipofil jellegű kivonat fitoszteroljainak köszönhető, amelyek kedvezően hatnak a prosztatasejtek anyagcseréjére. A gyógyító kivonatot egyébként a növény datolyához hasonló gyümölcséből nyerik. Az ebből sajtolt olaj ödéma ellenes, gyulladásgátló és antiandrogén hatású, amit farmakológiai vizsgálatok is igazoltak: enyhíti a gyakori és az éjszakai vizelési ingert, szedésével a jóindulatú prosztata megnagyobbodás korai stádiumban nagyon jól kezelhető. Fontos kényelmi előnye, hogy a betegnek elég belőle napi egy kapszulát bevenni.

Honlap: http://prosztata.net

Termékek:

Hírek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu