Cralex 200mg aktív szén kemény kapszula 50x

Egis Gyógyszergyár Nyrt.

Az EGIS Nyrt. Magyarország és egyben Közép-Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszergyára. Tevékenysége teljes körű, kiterjed a generikus és originális kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és készgyógyszer-gyártáson át az értékesítésig.

A társaság jogelődjét 1913-ban alapították a svájci Wander A.G. leányvállalataként. Az EGIS (1985 óta ez a vállalat neve) 1991-ben részvénytársasággá alakult, részvényeit 1994-ben vezették be a Budapesti Értéktőzsdére. 1995-ben a francia Servier gyógyszergyár lett a társaság többségi tulajdonosa és stratégiai partnere.

A jobb emésztésért

Cralex, Bolus Laxans és Bolus Adstringens

Kellemetlen hascsikarás, órákon, napokon át tartó hasmenés? Ha már Ön is szenvedett gyors lefolyású nyári bélfertőzéstől, enyhébb ételmérgezéstől vagy egy vírusos hasmenéstől akkor tudja, hogy a jó hasfogó készítmény ilyenkor mindennél többet ér!

Cralex
hasmenés ellen

Mivel a bélfertőzés tünetei akár egyik pillanatról a másikra, hétvégén vagy éjszaka közepén is megjelenhetnek, mindenképpen javasoljuk, hogy mindig tartson otthon aktív szén hatóanyagú Cralex® kapszulát.

Külföldre, netán távoli, egzotikus országokba utazik? Az ottani vízben található, a miénktől eltérő baktériumflóra a bélfertőzés kockázatát többszörösére növeli, így a Cralex® nem hiányozhat bőröndünkből, hátizsákunkból sem!

Bolus Laxans tabletta
Székrekedés kezelés

Azoknak, akik kínzó székrekedéstől szenvednek, könnyen enyhülést hozhat az Egis vény nélkül kapható székletlazító készítménye, a Bolus laxans.

Ne várjon, amíg a probléma magától megoldódik: vegyen be egy Bolus laxans tablettát, és várja türelemmel, amíg a hatóanyag a vastagbélbe érve kifejti jótékony hatását! (Ez a tabletta lenyelését követően mintegy hat óra elteltével kezdődhet meg…)

A székrekedés mértékétől függően a Bolus laxansból étkezés után 1-3 tablettát javasolt bevenni, de esténként, ha a helyzet úgy indokolja, akár 4 tablettát is lenyelhetünk.

Szerencsére a Bolus laxans mellékhatásai ritkák és többnyire átmenetiek, de erős hasi fájdalmak, görcsök esetén jobb azonnal orvoshoz fordulni...

Bolus adstringens
Bélfertőtlenítés

A Bolus adstringens rendkívül hatékonyan enyhíti a bélbántalmak során fellépő tüneteket, fertőzéses bélmegbetegedések, mérgezések esetén.

A Bolus adstringens bélfertőtlenítő szer megnyugtatja a gyulladásban levő bélfalat, növényi eredetű hatóanyagai megkötik a bélbe kerülő mérgező anyagokat, ráadásul a mérgek felszívódásának megakadályozására védő bevonatot képeznek a bélfalon. Ne ijedjünk meg, ha a készítmény szedését követően székletünk a szokásosnál jóval sötétebb, fekete lesz, ez a változás a Bolus adstringens egyik fő hatóanyagának, a bizmutnak köszönhető.

Termékek:

Bolus Laxans tabletta 40x 1242 Ft
Bolus Adstringens tabletta 50x 1242 Ft
Cralex 200mg aktív szén kemény kapszula 25x 1242 Ft
Cralex 200mg aktív szén kemény kapszula 50x 1242 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu