Bőrünk egészségéért

Fertőtlenítés, sebkezelés, rovarcsípés és égési sérülések

Minden előfordulhat. Az ember focizik, kerékpározik, megjavít valami apróságot a háztartásban, autót szerel – és megtörténik a baj. Mi a teendő egy felhorzsolt térd, egy elvágott ujj, vagy egy könnyű égés esetén?

Minden sérülés megnövekedett fertőzéssel jár. Ilyenkor a seb lassabban gyógyul és kedvezőtlen esetben akár nem várt komplikációk is felléphetnek.

Bőrünk egészségéért

Betadine
Fertőtlenítés, sebkezelés

Az elfertőződés megelőzése érdekében a baleset során keletkezett sebeket minél hamarabb és minél alaposabb el kell látni. Ha otthonunkban vagy környezetünkben kisebb baleset történik, mi magunk is hatékonyan kezelhetjük a sebet a vény nélkül kapható Betadine® fertőtlenítő oldat segítségével.

A Betadine® oldat fő hatóanyaga a jód, amely más fertőtlenítő szereknél jóval kíméletesebben fejti ki hatását. A Betadine®-ban található jód azonban nem csíp és amellett, hogy kevésbé káros a szövetekre, eredményesen pusztítja a vírusokat, gombákat és baktériumokat. (A szert jódtartalma miatt jódérzékenységben szenvedőknél nem szabad alkalmazni.)

Ha Ön olyan környezetbe kerül, ahol a szokásosnál nagyobb a betegségek, fertőzések kialakulásának a kockázata, előzze meg a kórokozók terjedését a Betadine folyékony szappan használatával!

A Betadine hatóanyaga, a jód eredményesen pusztítja a vírusokat, gombákat és baktériumokat, így ha egy alapos, meleg vizes kézmosáshoz Betadine folyékony szappant használunk, azzal a kezünk szinte száz százalékosan csíramentesedik.

További információ a termékről: Betadine


Alsol kenőcs
Rovarcsípés, égési sérülések

Kisebb égési sérülések, fájó, viszkető rovarcsípések és más hasonló, bőrünket érintő kellemetlenségek szinte bármikor előfordulhatnak családunkban.

Mindig tartsunk házipatikánkban olyan szert, amellyel gyorsan, akár orvosi felügyelet nélkül is segíthetjük bőrünk gyógyulását!

Ha tehetjük, használjunk Alsol® kenőcsöt, amely a jelentős vérzéssel nem járó, kisebb felületű bőrgyulladás, kidörzsölés ellen nagyon hatékony, de a felfekvés tüneteit is gyorsan enyhíti.

További információ a termékről: Alsol kenőcs


Lidocain kenőcs
Rovarcsípés, égési sérülés

Megcsípte egy rovar? Hozzáért a keze forró edényhez? Ilyen és hasonló, kisebb balesetek bármikor bárkivel előfordulhatnak, ám ha van Önnel egy tubus Lidocain kenőcs, a fájdalmakat máris enyhíteni lehet.

A Lidocain kenőcsöt sokan már gyermekkoruk óta ismerik: kiváló érzéstelenítő hatása miatt nem hiányozhat egy család gyógyszeres szekrényéből sem.

A Lidocain sok kisgyermekes család, valamint az aktív programokat kedvelő természetbarátok életét könnyítheti meg nap mint nap, hiszen a kenőcs mindig gyors segítséget jelent enyhe égési sérülések, rovarcsípések, bőrrepedések esetére. Ugyancsak jól alkalmazható fogászati kezeléseket követően és fogínyproblémák ellen is.

További információ a termékről: Lidocain kenőcs

Honlap: http://www.egisvenynelkul.hu

Termékek:

Hírek:

2012.05.22.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu