Algoflex 400mg, Algoflex Forte 600mg, Algoflex Baby, Algoflex-M, Algoflex Izom+Ízület és Algoflex Dolo gél

Ibuprofen tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszerek

Algoflex 400mg, Algoflex Forte 600mg, Algoflex Baby, Algoflex-M, Algoflex Izom+Ízület és Algoflex Dolo gélAlgoflex 400mg, Algoflex Forte 600mg, Algoflex Baby, Algoflex-M, Algoflex Izom+Ízület és Algoflex Dolo gélAlgoflex 400mg, Algoflex Forte 600mg, Algoflex Baby, Algoflex-M, Algoflex Izom+Ízület és Algoflex Dolo gélAlgoflex 400mg, Algoflex Forte 600mg, Algoflex Baby, Algoflex-M, Algoflex Izom+Ízület és Algoflex Dolo gélAlgoflex 400mg, Algoflex Forte 600mg, Algoflex Baby, Algoflex-M, Algoflex Izom+Ízület és Algoflex Dolo gél

Algoflex 400 mg
Az Algoflex termékcsalád láz és enyhe vagy középsúlyos fájdalmak csillapítására ajánlott tagja. A fájdalomcsillapítás mellett, gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. Az Algoflex 400 mg 10 és 20 db tablettát tartalmazó kiszerelésben elérhető.

Algoflex Forte
Az Algoflex Forte kitűnően alkalmas nagyon erős fejfájás csillapítására, migrénes fejfájás kezelésére is. Magas hatóanyagtartalma révén gyorsan hat, valamint hosszantartó hatással is rendelkezik. 10 és 20 darabos kiszerelésben kapható.

Algoflex Izom+Ízület
Az Algoflex Izom+Ízület kapszula hosszantartó megoldást nyújt különböző gyulladásos eredetű, hasogató és tartós ízületi fájdalmak kezelésére. A retard kapszula hosszantartó felszívódásának köszönhetően hatása akár 12 órán keresztül tart. Két kiszerelésben, 10 és 20 darabos változatban kapható.

Algoflex Dolo 50 mg/g gél
Az Algoflex Dolo Gél és az Algoflex Izom+Ízület komplex megoldást nyújt különféle izom- ízületi fájdalmak esetén. (Az Algoflex Dolo gél ibuprofén tablettával együtt is alkalmazható az általános kezelés részeként.)
A bőrre felvitt, és azon át felszívódó ibuprofén fájdalomcsillapító hatású, csökkenti a duzzanatot és gyulladást az érintett területen. Gél formulájának köszönhetően hamar felszívódik.

Algoflex-M
Az Algoflex-M a menstruációs fájdalmak és görcsök esetén nyújt segítséget. Egyedülálló, kombinált kiszerelésének köszönhetően, egyszerre csillapítja a menstruációval járó fájdalmakat, valamint enyhíti az alhasi görcsöket is. Speciális, 6+6 tablettát tartalmazó kiszerelésben kapható.

Algoflex Baby
Az Algoflex termékcsalád legújabb tagja az Algoflex Baby szuszpenzió, mely már 3 hónapos kortól adható, s kellemes, málnás ízben elérhető. Segítségével a csecsemő láz, gyermek láz és fájdalmom, mint amilyen a fogzási, fül- és torokfájdalom gyorsan és hatékonyan, ugyanakkor tartósan csillapítható. A készítményhez csomagolt praktikus adagoló megkönnyíti a szuszpenzió bevitelét.

˝A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!˝

Honlap: http://www.algoflex.hu

Termékek:

Hírek:

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu