Contourceutical emulzió 50ml

8990 Ft
180 Ft/ml

Fytofontana Contourceutical biotechnológiai emulzió az arc és nyak formálására.

A Contourceutical biotechnológiai emulzió célzott hatása révén késlelteti az áll és a nyak bőrének idő előtti öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, hidratálja, óvja és lágyítja az arc és a nyak bőrét.
Ha a nyaki részen felgyülemlik a zsír és kialakul a toka, elérkezik az idő, amikor el kell gondolkodni a Contourceutical szérum használatáról.
A termék szemmel láthatóan javítja az arc alsó részének formáját, hiszen célzottan hat az áll és a nyak körüli bőrre. Használatával a nyak vékonyabbnak és karcsúbbnak tűnik, alakja formásabb lesz. A termék lágyító összetevőinek célzott hatása révén csökkentheti a toka méretét és javíthatja a bőr petyhüdtségét. A termék hatóanyagai késleltetik a bőr idő előtti öregedését, javítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Hidratálja, védi és lágyítja a bőrt.

Jellemzés:
A Contourceutical biotechnológiai emulzió célzott hatása révén késlelteti az áll és a nyak bőrének idő előtti öregedését. Növeli a bőr rugalmasságát és feszességét, hidratálja, óvja és lágyítja az arc és a nyak bőrét.
Ha a nyaki részen felgyülemlik a zsír és kialakul a toka, elérkezik az idő, amikor el kell gondolkodni a Contourceutical használatáról.
A termék szemmel láthatóan javítja az arc alsó részének formáját, hiszen célzottan hat az áll és a nyak körüli bőrre. Használatával a nyak karcsúbbnak tűnik, alakja formásabb lesz. A termék lágyító összetevőinek célzott hatása révén csökkentheti a toka méretét és javíthatja a bőr petyhüdtségét. Hatóanyagai késleltetik a bőr idő előtti öregedését, javítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Hidratálja, védi és lágyítja a bőrt.
A Herb-Pharma AG társaság olyan hatóanyag-kombinációt fejlesztett ki – a lipopeptid és bodzavirágkivonat (Sambucus nigra L.) összetételével, – amelynek hatása a DHEA-hoz, vagyis a „fiatalság hormonjához” hasonlítható. Kutatások bizonyítják, hogy a lipopeptiddel jobb eredmények érhetőek el, mint a DHEA-val.
A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába- tartozik.

Használat és adagolás:
Vegye le a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű emulziót ujjára, majd körkörösen masszírozva kenje szét az áll és a nyak egész felületén. Vigyázat, az adagoló gyors nyomásával levegőbuborékok kerülhet a pumpába, amely nehezíti a további munkát!
Használat után várjon kb. 10 percet, majd folytassa bőre ápolását a mindennap használatos kozmetikumaival. Az optimális eredmény eléréséhez használja a terméket naponta legalább kétszer (reggel és este), amíg a kívánt eredményt el nem éri, majd az elért eredmény megőrzéséhez naponta egyszer.
A Contourceutical biotechnológiai emulzió hatása fokozatos, kummulatív és reverzibilis.

Figyelmeztetés:
A termék minden bőrtípusra alkalmazható, de az összetevők magas hatékonysága miatt, használat előtt bőrteszt elvégzése javasolt. Vigye fel a Contourceutical emulziót a kezelendő felület kis részére, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel. Csak külső használatra! Tárolás 30 °C alatt.

Leírás:
A szövetek megfelelő működésének elengedhetetlen tényezője a sejtműködés egyensúlyának megőrzése (homeosztázis). Ez az egyensúly jelen van a cytokinek fiatal szöveteiben, és fontos szerepet játszik a sejtek közötti kommunikációban, hiszen „informálja” az immunrendszert a környeztében végbemenő változásokról.
A cytokinektől függő reakciók változásai sok funkciós abnormalitást okozhatnak idősebb korban: az IL 6 cytokin kis mennyiségben választódik ki fiatal korban, a 60. életév betöltésével azonban ez a szint a kétszeresére nőhet.
Az IL 6 magasabb szintje több zavarral lehet kapcsolatos: immunosenescencia, oszteoporózis (csontritkulás), a bőr lassúbb regenerációja.

Keratinocyta kultúrák és fibroblasztok felhasználásával végzett kutatások és tanulmányok kimutatták, hogy a Contourceutical biotechnológiai emulzióban található lipopeptid képes befolyásolni az IL 6 szintjének alapértékét. Ez a tevékenység a citokin szekréció (kiválasztás) látható csökkenésében mutatkozik meg, specifikus és a koncentrációtól függ.
A lipopeptid mindkét sejtpopulációra hatással van: a szaruhártyára és a kötőszöveti sejtekre is.
A bőr védelmére és az öregedési folyamatok lassítására használható.

A termék hatóanyaga, egy természetes fragmentből származó lipopeptid, amely a fent említett két mechanizmusra specifikus hatással van.

A hatóanyagok klinikai vizsgálatait „in vitro” és „in vivo” körülmények között végezték, melyek a következő eredményekhez vezettek:
- jobb izotropizmus: + 23%
- a bőr egyenetlenségének csökkenése: - 14%
- a mikrovonalak mélysége csökkent: - 18%
- bőr szilárdságának javulása: +19% (arc), +39% (nyak)
- bőr rugalmasságának javulása: +17% (arc), +27% (nyak)
- kevésbé fáradt bőr: - 40% (arc), -38% (nyak)
- a bőr hidratáltságának tartós javulása: +24%.

A hatóanyag klinikai vizsgálatai kimutatták, hogy a lipopeptid tartalmú Contourceutical biotechnológiai emulzió használata javítja a bőr minőségét, a bőr lágyabb, arányosabb és jobban hidratált. Az arc és a nyak bőre feszesebbé vált.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu