Canesten krém, Canesten oldat és Canesten Plus

Canesten termékcsalád

Canesten Plus bifonazol krém
Széles hatásspektrumú gombaellenes szer, mely a fertõzött bõr mélyére hatolva gyökerestõl pusztítja el a gombát. Elegendõ naponta 1x alkalmazni.
Hatóanyag: bifonazol

Canesten Plus bifonazol külsõleges oldatos spray
Széles hatásspektrumú gombaellenes szer a nehezen hozzáférhetõ helyek kezelésére. A spray forma egyszerû és praktikus használatot biztosít. Elegendõ naponta 1x alkalmazni.
Hatóanyag: bifonazol

Canesten 10mg/g krém 20g
A bőrfelszín gombás megbetegedéseinek kezelésére szolgáló széles hatásspektrumú készítmény. A teljes bőrfelületen alkalmazható, nem zsíros krém. A Canesten krém hármas hatásának köszönhetõen megszünteti a gombás fertõzés okozta kellemetlen tüneteket, elpusztítja a bõrgombát és ápolja a fertõzött bõrt.
Hatóanyag: clotrimazol

Canesten 10mg/ml külsõleges oldat 20ml
A Canesten krém hatóanyagával megegyező hatóanyag-tartalmú készítmény. Az oldattal könnyen elérhetőek a krémmel nehezen kezelhető egyenetlen felületek.
A termékek alkalmazása: naponta 2-3 alkalommal vékony rétegben vigyük fel a krémet ill. oldatot a beteg bőrfelületre.

Honlap: http://www.canesten.hu

Termékek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu