Mi is a Buscopan?

A Buscopan® tabletta világszerte emberek milliói számára a legkedveltebb megoldás a hasi görcsök okozta fájdalom - és diszkomfort érzet megszüntetésére. A Buscopan® speciálisan kifejlesztett, hatékony görcsoldó gyógyszer, mely célzottan enyhíti a hasi görcsös fájdalmat és a hasi diszkomfortot. Kizárólag ott hat, ahol a görcs és a fájdalom keletkezik. A Duboisa növényből előállított Buscopan® klinikailag bizonyítottan gyorsan és biztonságosan szünteti meg a görcsöt és az azt kísérő fájdalmat a hasban.

A Buscopan® segíti a görcsök okozta hasi fájdalommal és diszkomfortérzettel küszködőket abban, hogy visszanyerjék a jó közérzetüket.

A speciálisan görcsoldásra kifejlesztett Buscopan® tabletta célzott, hatékony és biztonságos megkönnyebbülést nyújt a hasi görcs és diszkomfort oldására. Hatása egyenesen a görcs kialakulása és a fájdalom helyére irányul, lehetővé téve a görcsös izmok hatékony ellazulását és a simaizom újbóli normális működését. Hatóanyaga a hioszcin butilbromid, melyet a Duboisia gyógynövényfajból állítanak elő.

A Buscopan® drazsé hatékonysága és biztonságossága több, mint 50 éve bizonyított. Nem csoda, hogy ez a márka világelső a hasi görcsök, fájdalom és diszkomfortérzet kezelésében.

A Buscopan® már Forte formában is elérhető, így a fájdalom erősségének megfelelően nyújt megoldást.
A Buscopan® Forte duplahatáserősségű filmtablettát az erősebb hasi görcösk enyhítésére fejlesztették ki.

Honlap: http://www.buscopan.hu

Termékek:

Hírek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu