Rhinospray Plus orrspray

Az Orr szabadsága

Recept nélkül kapható Tramazolin hatóanyagú gyógyszer.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Rhinospray Plus orrsprayRhinospray Plus orrspray

Speciális szórófej:
Rhinospray Plus: Magyarország vezető orrspray-e!

2005 óta minden évben a Rhinospray Plus bizonyult az eladási adagok szerint a legkedveltebb orrspraynek. Ezúton is köszönjük a vásárlók és felhasználók kitüntető bizalmát!

Mindannyian voltunk már náthások vagy influenzások, és átéltük már, hogy „dem kabunk lebegőt”, nem tudunk koncentrálni a munkánkra, este pedig alig tudunk elaludni.

Ilyenkor nem csak fizikailag érezzük kellemetlennek a tüneteket, de a hangulatunk és életkedvünk is megsínyli ezeket a napokat.

A Rhinospray Plus aktív hatóanyaga percek alatt felszabadítja és tartósan tisztán tartja orrát. E speciális összetevő Magyarországon kizárólag a Rhinospray plus orrsprayben található meg.

A Rhinospray Plus orrpsray a speciális aktív hatóanyagán kívül – hazánkban egyedülálló kombinációban – három, tudományosan kiválasztott illóanyagot is tartalmaz.

Tramazolin
+mentol+kámfor
Friss hűs érzést biztosítanak a bedugult orrnak

+Eukaliptusz
védi a nyálkahártyát alig tudunk aludni.

Kettős hatás: az aktív hatóanyag gyorsan felszabadítja a légutakat, míg a frissítő illóanyagok kényeztetik orrát.

Termékek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu