Advil Ultra Forte lágyzselatin kapszula 24x

Láz- és fájdalomcsillapítás megfázás esetén

2016. október 27. 
Az ősz és a tél két olyan évszak, amely tökéletesen kedvez a baktériumoknak és a vírusoknak. Nagyon erős immunrendszer kell ahhoz, hogy teljesen meg lehessen úszni az őszi megfázást.

A változékony időjárás, frontok hatása a szervezetre

2016. június 03. 
Az őszi és tavaszi változékony időjárás legtöbb esetben negatív hatással van az emberi szervezetre. A nyári záporok, esős napok gyakran fejfájást, ízületi fájdalmakat és rossz közérzetet eredményeznek. Nem hiába mondják egyesek, hogy a rossz időtől depressziós hangulatba kerülnek.

A házipatika alapvető készítményei, melyekre bármikor szükség lehet

2016. május 31. 
Minden háztartásban szükség van olyan gyógyszerekre és fájdalom elleni termékekre, amelyek rövid időn belül kifejtik hatásukat. Családok esetén kiemelten fontos, hogy a szülők fel legyenek készülve minden olyan helyzetre, melyben a gyerekek sérülést szenvedhetnek. A nem túl komoly, nem hosszantartó tüneteket otthon is lehet kezelni, azonban ha a fájdalmak huzamosabb ideig fennállnak, mindenképp érdemes orvoshoz fordulni. Az alapvető gyógyszeres készítmények közül az alábbiak a legfontosabbak.

Útipatika nyaraláshoz

2014. június 08. 
Nyaralásunk és szabadságunk alatt könnyen előfordulhat, hogy valamilyen okból kifolyólag szükségünk lesz valamilyen készítményre, esetleg gyógyszerre, és ha olyan helyen töltjük a szabadidőnket, ahol nem vagyunk járatosak igen nehéz hirtelen patikát találni. Éppen ezért az utazási előkészületek részeként ne feledkezzünk meg az úgynevezett útipatika összeállításáról sem, hiszen sosem lehet tudni, hogy éppen milyen gyógyszerre, készítményre lesz szükségünk a nyaralás folyamán.
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu