Bioderma Nodé sampon 200ml

2390 Ft
12 Ft/ml

Rendkívül érzékeny és/vagy normál fejbőr kíméletes tisztítására. Minden hajtípusra ajánlott. Gyakori, mindennapi mosást igénylő, igénybevett hajra, illetve gyógy samponok közti időszakban. Csecsemők, gyermekek, felnőttek számára egyaránt. Használatával lehetővé válik az érzékeny fejbőr és a haj mindennapos tisztítása , anélkül , hogy kiszárítaná a fejbőrt és a hajszálakat.

Tulajdonságai: Rendkívül kíméletesen tisztítja meg a hajat és a fejbőrt. Kíméli és regenerálja a haj és a fejbőr hidrolipid védőköpenyét, ezzel hozzájárul a fejbőr természetes védekező képességének fenntartásához. Megakadályozza a haj és a fejbőr kiszáradását, antisztatikus védőréteget képez. Erősíti a hajszálakat és láthatóan simábbá teszi a felületüket, hosszantartó ragyogást biztosít. Hipoallergén.

A BIODERMA Nodé termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága klinikailag igazolt.

Használata: Vigye fel nedves hajra, habosítsa fel, majd öblítse le.

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu