Forcapil kapszula és oldat

Forcapil hajhullás ellen, hajerősítő és hajdúsító

A fáradt és fakó hajnak szüksége van vitaminpótlásra ahhoz, hogy visszanyerje erejét és vitalitását. Mivel napi 50-100 hajszál elvesztése természetes, gyorsan kell cselekednünk, ha ez a hajhullás fokozódik. Ezért ahhoz, hogy a tápláló összetevőket biztosítsuk annak érdekében, hogy megerősítsük és újra élettel telivé varázsoljuk a hajat és a körmöket, egy igazi regeneráló kezelésre van szükség.

Forcapil kapszula és oldat

Megerősíti a hajad...
Metionin + Cisztin
A metionin és a cisztin kéntartalmú aminosavak, amelyek döntő fontosságúak a haj szépségéhez és növekedéséhez. Valóban, a metionin a szaruképződés (a D3-vitamin által fokozott felépülés) elővegyülete és aktivátora. A cisztin segít a haj átmérőjét növelni és elősegíti – nem betegségből eredő hajhullás esetén – a hajszálak újranövését.

Segítenek fokozni a hajnövekedést...
B6-vitamin + Cink
A B6-vitamin (piridoxin) nélkülözhetetlen a proteinek és az aminosavak anyagcseréjéhez, különösen a kéntartalmú aminosavakéhoz (cisztin és metionin). A metionin és a cisztin anyagcsere nagyban függ a B6-vitamintól. A B6-vitamin pótlást ki kellene egészíteni e kettő kéntartalmú aminosav pótlásával. A B6-vitamin hiánya nagymértékben csökkent cisztin felszívódáshoz vezet a bőrben és a haj keratintartalmú területein.
A cink az egyik legfontosabb ásványi anyag az emberi testben, mégis a cinkhiány továbbra is viszonylag mindennapos. Létfontosságú a szaruképződéshez a B6-vitaminnal együttesen. Ezenkívül a cink gátolja az 5-alfa reduktázt, amely a hajhagymákban és a faggyúmirigyben található enzim. Ez felelős a tesztoszteronnak az átalakításáért ennek aktív melléktermékébe, a dihidrotesztoszteronná. A hajhullás kapcsolatban lehet a hajtüszőben felgyülemlő dihidrotesztoszteron többlettel. Így a cinkhiányt gyakran kíséri hajhullás, a körmök károsodása és száraz bőr.

B8-vitamin + D3-vitamin + Cink
A H-vitamin (más néven B8-vitamin vagy biotin) serkentőleg hat a hajtüszőre és azt is kimutatták, hogy szabályozza a faggyútermelődést.
A B5-és a B8-vitaminok kombinációja jól ismert a kopaszság kezelésében, hatékonynak mutatkozik a faggyútermelés szabályozásában, lelassítja a hajhullást és serkenti a haj újranövését.

D3-vitamin
Megküzd a száraz hajjal és a gyenge körmökkel. A hajnövekedés és a szaruképződés közvetetten a D3-vitamin következményei.
A D3-vitaminhoz hasonló anyagok a keratinokra hatnak, ezzel elindítva a hajciklust és serkentve a hajnövekedést.
Általánosan ajánlott a szárazhajú emberek számára, hogy D-vitaminban gazdag ételeket fogyasszanak. Ez a vitamin ajánlott az egészséges körmökért is. Ami azt illeti, a D-vitaminhiány gyenge és töredezett körmökhöz vezet.
Ez a vitamin, csakúgy, mint a folsav jótékony hatással van a bőr szépségére, és kiegészíti a FORCAPIL-ban található egyéb aktív összetevők élettani hatását.

Segítenek megküzdeni a faggyúfelesleggel...
B5-vitamin + Biotin + Cink
Mivel közvetlenül a szaruképződésre hat, a cinknek alapvető szerepe van a haj és a körmök növekedésében és vitalitásában.
A cink, B5-vitamin komplex és a biotin mind megküzdenek a faggyúfelesleggel, amely hozzájárulhat a haj fokozódó elvékonyodásához. Amikor a faggyú megreked a fejbőrben ahelyett, hogy kiválasztódna, a faggyúfelesleg pont ott zárja el a hajtüszőket, ahol a hajszál reproduktív sejtjei találhatóak. A megfojtott és összetört gyökerekből egyre gyengébb hajszálak nőnek.

Mi több...
A B5-vitamin (pantoténsav) úgy segíti a bőr megújulását, hogy a dermisben és az epidermisben, azaz a bőrben és a felhámban található alaphártyára hat. Konkrétan a hajtüszők növekedését serkenti. Azonkívül, a B5-vitamin víz visszatartó hatású, megelőzi a hajszálak kiszáradását és gyengülését; ezzel biztosítva a fénylő és hajlékony hajat.

A B9-vitaminnak (folsav) döntő szerepe van a növekedésben és a sejtosztódásban, valamint az aminosavak anyagcseréjében. Az egyik legfontosabb reakció, amiben szerepet játszik, a metionin felépülése a homociszteinből. A folsavhiány az egyik leggyakoribb vitaminhiány az ipari országokban. Főként terhes nőknél és idős embereknél fordul elő. Az egyik tünete ennek a vitaminhiánynak a hajhullás. A B9-vitamin kedvezően befolyásolja a haj szépségét.

Honlap: http://www.forcapil.hu

Termékek:

Hírek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu