Innopharm Ginkgo Biloba 100mg + Ginseng kapszula 32x

1874 Ft
59 Ft/db

A ginkgo biloba ősi páfrányfenyő kivonatában lévő hatóanyagok értágító hatásúak, melyek az egész szervezetben serkentik a vérkeringést. Javítják az agy vérellátását, az oxigénellátást, megelőzve az ebből eredő problémákat, úgymint szívroham, krónikus fejfájás, migrén és a trombózis. Megakadályozzák a szabadgyökök jelenlétét a szervezetben, így hathatós védelmet nyújtanak a rák és a korai öregedés ellen.

A ginkgo biloba jó hatással van tehát:
- az érelmeszesedésre,
- szervátültetést követő időszakban segíti a vérkeringést,
- bél és gyomorproblémák megelőző kúrája lehet,
- szív és érrendszer problémák esetén alkalmazható,
- szédülés okán, illetve,
l- égzőszervi panaszok esetén is ajánlott.

A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.
A ginzeng a szervezet számára nehéz fizikai és szellemi aktivitást igénylő tevékenységeket támogató gyógynövény. Depresszió, továbbá különböző eredetű koncentrációs zavarok, magas vérnyomás hatásos ellenszere, de vágyfokozó hatása is bizonyított és ismert.
A gyökér kivonata csökkenti a vérzsír szintet, a szervezet fehérje-felépítését növeli, valamint kiegészítő kezelésként alkalmazható időskori cukorbetegségben is.

Hatóanyag-tartalom 1 kapszulában
ginkgo biloba 100 mg
ginzeng 50 mg
ebből ginzenozid 3,4 mg

Hatóanyag:
ginkgo biloba kivonat, ginzeng kivonat

Kiszerelés:
32 db

Minőségét megőrzi:
Csomagoláson jelezve

Forgalmazza:
InnoPharm Kft, 1037 Budapest

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu