Immunerősítő teák

Bioextra Csipkebogyó tea 100g

"Általános erősítő legyengült állapotban vagy különböző betegségek után. Magas C-vitamin tartalom." (Rapóti-Romváry: Gyógyító növények)
596 Ft
5960 Ft/kg

Herbária Bíbor kasvirág virágos hajtás filterezett tea 20x

Immunrendszert erősítő, belsőleg meghűléses, illetve felső légúti és húgyúti megbetegedések megelőzésére, kiegészítő kezelésére. Külsőleg nehezen gyógyuló sebek, bőrgyulladások kezelésére alkalmazható.
796 Ft
40 Ft/db

Herbária Csipkebogyóhús filteres tea 25x

Immunrendszert erősítő hatású C-vitamin forrás. Élvezeti teaként és meghűléses megbetegedések megelőzésére és kiegészítő kezelésére alkalmazható. Enyhe hashajtó és vizelethajtó hatású.
759 Ft
30 Ft/db

Herbex Csipkebogyó áltermés tea 100g

C-vitamin tartalma a citroménál is magasabb. Járványok idején, a szervezet ellenálló képességét C-vitaminnal fokozhatjuk. Vese és hólyag bántalmak esetén, magas vérnyomás, bélhurut, hörghurut, epe és máj zavarok esetén is hatásos.
456 Ft
4560 Ft/kg

Mecsek Csipkebogyó filteres tea 25x2g

A csipkebogyó teája meghűlés, nátha, influenza esetén hozzájárul a gyógyuláshoz. Antioxidánsokban gazdag.
652 Ft
26 Ft/db

Mecsek Körömvirág filteres tea 25x0,7g

A körömvirág teája antibakteriális, antivirális, gyulladás gátló, görcsoldó, epehajtó, immunmoduláns, belsőleg nyombél- és gyomorfekély esetén, külsőleg lábszárfekély kiegészítő kezelésére.
496 Ft
20 Ft/db

Tafedim tea 25x

A Tafedim tea egy olyan gyógytea, amit az afrikai Euphorbia Hirta nevű gyógynövény szárított részei leforrázásával nyernek ki. Ez a növény egyébként az Euphorbia család egyik ritka tagja, ami főleg Zanzibár területén terem, viszont ma már egyre több országban vált ismertté, hiszen számtalan gyógyászati célra fel lehet használni.
2293 Ft
92 Ft/db
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu