Bepanthen kenőcs, Bepanthen krém és Bepanthen Plus

Gyengéd és hatékony

A Bepanthen márka 1944-ben, Svájcban jelent meg a piacon, s ettől kezdve mindig is a bőrápolás élvonalába tartozott. Az azóta eltelt években is szüntelenül a bőrproblémák kezelésével kapcsolatos, új összetevőket, formulákat kutatjuk. A Bepanthen termékek egyik legfontosabb alkotóeleme már a kezdetektől a dexpantenol, amely B5 provitaminként közismert, és nagy szerepet játszik a bőr sejtjeinek regenerálódásában, valamint a bőr mélyebb rétegeinek táplálásában. Többek között ez az összetevő segített hozzá bennünket, hogy 60 éven át megoldásokkal szolgáljunk a bőr egészségének megőrzéséhez.

Szeretnéd, ha bőröd és szeretteid bőre valóban a megfelelő ápolást kapná? Fordulj az egészséges bőr szakértőjéhez! Klinikailag bizonyított, hogy a Bepanthen termékek nyugtatják, óvják és gyógyítják a bőrt. Minden termék gyengéden gyógyító hatású, és hozzájárul az új, egészséges bőr felépüléséhez. A termékek mentesek minden felesleges színező- és illatanyagtól és egyéb, bőrirritációt okozó összetevőktől. Ha a Bepanthen termékeket használod, bőröd a legjobb kezekben van.

Honlap: http://www.bepanthen.hu

Termékek:

Hírek:

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu