Normaflore Immune és Normaflore Immune Kids

Hatékony védelem az egész családnak!

Szervezetünk védelmét a jól működő immunrendszer biztosítja. Ehhez nyújt hatékony segítséget az új Normaflore Immune, amely C-vitamin-tartalmának köszönhetően hozzájárul az egész család immunrendszerének normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Normaflore Immune és Normaflore Immune Kids

A Normaflore Immune termékek olyan élő baktériumot (Lactobacillus fermentum PCCŸ) tartalmaznak, mely az emberi bélflóra természetes alkotóeleme. A Normaflore Immune-ban található C-vitamin mennyisége fedezi a gyermekek és felnőttek számára javasolt napi mennyiség 100%-át*.

Normaflore Immune. A család védelmére mindennap.

Étrend-kiegészítő kapszula (Normaflore Immune) és rágótabletta (Normaflore Immune Kids)

4 év feletti gyermekek és felnőttek számára.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a megfelelő táplálkozást.

*C-vitamin ajánlott napi beviteli értéke felnőttek számára: 80 mg. 50 mg C-vitamin megfelel a 4-14 év közötti gyermekek javasolt napi beviteli értékének.

Honlap: http://www.normaflore.hu

Hírek:

Gyógyszer esetén: "A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
Étrend-kiegészítő esetén: "Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"
Orvostechnikai eszköz esetén: "A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezzem meg kezelőorvosát!"
Fertőtlenítőszer esetén: "Fertőtlenítőszerek használatakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!"

"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu