Eveline Argán olaj ránctalanító éjszakai krém 50ml

1369 Ft
Eredeti ár: 1498 Ft
27 Ft/ml

Ránctalanító program amely látványos bőrmegújulást biztosít. Kisimítja még a mély ráncokat is, intenzíven regenerál és táplál, helyreállítva a bőr fiatalos ragyogását. Hatékonyan késlelteti a bőr öregedési folyamatát, kisimítja és csökkenti a ráncokat.

Hatások:
- csökkenti a mély ráncokat
- intenzíven hidratál és kisimít

Az argán olaj széria az Eveline Cosmetics laboratórium által kifejlesztett ránctalanító program amely látványos bőrmegújulást biztosít. Kisimítja még a mély ráncokat is, intenzíven regenerál és táplál, helyreállítva a bőr fiatalos ragyogását. Az innovatív formula gazdag argán olajban, makadámia olajban és a bioHyaluron Complex™ intenzíven és mélyen hidratál, regenerál és táplál. Hatékonyan késlelteti a bőr öregedési folyamatát, kisimítja és csökkenti a ráncokat. Javítja a felhám rugalmasságát és feszességét.
A bőr mélyen táplált éjszaka, fiatalabbnak néz ki ébredés után.

Aktív összetevők:
argán olaj, bioHyaluron Complex™, Gatuline In-TenseŸ , makadámia olaj, méhpempő, shea vaj, A vitamin, E vitamin.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu