Eveline Argán és Kecsketej Ránctalalanító tápláló éjszakai krém 50ml

1190 Ft
24 Ft/ml

Intenzíven kisimítja a ráncokat, hidratálja és táplálja a bőrt...

Argán olaj, Kecsketej+Shea vaj
száraz és érzékeny bőrre
Intenzíven kisimítja a ráncokat, hidratálja és táplálja a bőrt.

Az Argán olaj széria az Eveline Cosmetics laboratórium által kifejlesztett ránctalanító program, amely a bőrfiatalítás látványos hatását biztosítja. A formula gazdag értékes argán olajban, amely még a mély ráncokat is kisimítja, intenzíven regenerál és táplál, visszaadja a bőr fiatalos ragyogását.

A Ránctalanító Tápláló és Csillapító Éjszakai krémet a száraz és érzékeny bőr napi ápolására szánták.

Az argán olaj, kecsketej és shea vaj összetevőkben gazdag innovatív formula mélyen hidratál, kisimít és meggátolja a bőr rugalmasság vesztését. Hatékonyan csökkenti a ráncokat és késlelteti a bőr öregedési folyamatait. Csillapítja az irritációkat, nyugtat és táplál. Visszaadja a bőr fiatalságát és vitalitását.

Átfogó lifting és ránctalanító hatás: még a nagyon száraz bőr is visszanyeri a komfort érzést és megkönnyebbülést, a fáradtság tünetei csökkennek, a ráncok laposodnak, javítja a feszességet és rugalmasságot.

Legújabb generációs fejlett aktív összetevők: argán olaj, kecsketej, shea vaj, bioHyaluron Complex™ , természetes betain, D-panthenol (B5 pro-vitamin), E vitamin.
Köszönhetően a magas koncentrációjú, tudományosan bizonyított hatású aktív összetevőknek a LUXURY OF YOUTH COMPLEX™ technológia azonnali eredményeket biztosít.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu