Mellfeszesítők és formázók

Bustyceutical mellfeszesítő és tonizáló emulzió 125ml

Fytofontana Bustyceutical biotechnológiai mellfeszesítő és tonizáló emulzió.
8990 Ft
72 Ft/ml

Dr. Kelen ReForma Mellfeszesítő lotion 150ml

A mellek szépsége, mint a nőiesség egyik szimbóluma, elsősorban annak feszességétől, ápoltságától függ. A lágy krém mindezt a gyógynövények erejével biztosítja. Az organikus gazdaságból származó bio alapanyagot tartalmazó emulzió segíti a bőr dinamikus egyensúlyának fenntartását, serkenti a kollagén-, és elasztin rostok képződését, koffein és eszcin tartalma javítja a lokális keringést. Hidratáló, revitalizáló összetevői növelik a bőr feszességét, rugalmasságát.
1598 Ft
11 Ft/ml

Eveline Slim Extreme 4D Mezo Push Up Intenzív Mellnagyobbító és struktúra javító szérum 200ml

A forradalmi MESOtherapy ANTI-AGE Complex™ technológiának köszönhetően a szérum már az első alkalmazása után látványos mellnövelő és feszesítő eredményeket garantál, invazív sebészeti beavatkozás szüksége nélkül. Megakadályozza a múló idő hatásaként jelentkező megereszkedést és rugalmasság vesztést valamint lehetővé teszi hosszú ideig megőrizni a mellek szép megjelenését.
1590 Ft
8 Ft/ml
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu