MPL országos csomagküldés

Szállítás MPL-lel, a Posta logisztikai üzletágával

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldéssel juttatjuk el Önhöz az MPL futárszolgálat segítségével. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy buborékos borítékba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják a futárszolgálatnak.

Megrendelések szállítása MPL-lel:
(„MPL – országos csomagküldés”-t kell kiválasztani a szállítási adatok megadásánál)

- kétszeri sikertelen házhoz szállítási próbálkozást követően a legközelebbi Postán való átvételi lehetőség 5 naptári napig (kizárólag Postán, értesítést az MPL ad)
- bankkártyával történő fizetési lehetőség a futárnál, a tranzakció vásárlásnak minősül! (utánvét fizetési mód kiválasztása rendelés leadásakor)
- online csomagkövetés
- kézbesítés munkanapokon 8:00 és 18:00 között

Fontos információk:

Kérjük, a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a csomagon nincs-e sérülés, illetve a nálunk történt lezárást követően nem történt-e felnyitás és újbóli lezárás. Amennyiben a csomag sérült, illetve amennyiben a sérülés bizonyítottan az általunk történt lezárás után következett be, úgy kérjük, tagadja meg a futárszolgálattól a csomag átvételét, és kérje a futárt, hogy juttassa vissza hozzánk a csomagot.

Ilyen esetben kérjük, telefonon értesítsen bennünket a történtekről és egyeztessen munkatársainkkal megrendelése újbóli feladásáról vagy annak törléséről. Megrendelésének törlésre esetén a teljes vásárlási értéket 2 (két) munkanapon belül visszautaljuk számlájára.

Honlap: http://posta.hu/csomag
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu