MPL országos házhozszállítás

Szállítás MPL-lel, a Posta logisztikai üzletágával

Online patikánkban leadott megrendeléseket csomagküldéssel juttatjuk el Önhöz az MPL futárszolgálat segítségével. Megrendeléseit kérheti akár Posta Pontokon való átvétellel, 2500 Postára vagy 125 MOL benzinkútra. A megrendelt termékeket hullám-kartondoboz(ok)ba vagy buborékos borítékba csomagoljuk, azokat dolgozóink lezárják és átadják a futárszolgálatnak.

Megrendelések szállítása MPL-lel:
(„MPL – országos csomagküldés”-t kell kiválasztani a szállítási adatok megadásánál)

- megrendelésének visszaigazolását követő munkanapon történő kézbesítés időgaranciával*
- kétszeri sikertelen házhoz szállítási próbálkozást követően a legközelebbi Postán való átvételi lehetőség 5 naptári napig (kizárólag Postán, értesítést az MPL ad)
- bankkártyával történő fizetési lehetőség a futárnál, a tranzakció vásárlásnak minősül! (utánvét fizetési mód kiválasztása rendelés leadásakor)
- online csomagkövetés
- kézbesítés munkanapokon 8:00 és 18:00 között

Díjak:
(házhoz vagy munkahelyre történő kiszállítás MPL által)

Magyarország közigazgatási területén belül a csomagküldés vásárlási értéktől függetlenül ingyenes, kizárólag utánvét kezelési költség merül fel.


Vásárlási értékUtánvétÁtutalás
3.000Ft alatt200Ft0Ft
3.000Ft felett0Ft0Ft.


Fontos információk:

Átutalással történő fizetés esetén, a megrendelt termék(ek)et a megrendelés során közölt díjnak a bankszámlánkra történő teljes körű megérkezését követő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak.

Kérjük, a megrendelést visszaigazoló e-mailben szereplő megrendelés hivatkozási-számot tüntesse fel a közlemény rovatban, az azonosítás érdekében; ill. jelezni kívánjuk, hogy átutalás esetén az Ön megrendelése díjbekérőnek is minősül.

Munkanapokon, munkaidőben, az internetes oldalon leadott megrendeléseket – lehetőség szerint – a következő munkanapon, de legkésőbb a megrendelést követő második munkanapon teljesítjük. Ez alól kivételt képez, ha egy megrendelt termék a szállítóktól nem beszerezhető vagy hiánycikkről van szó. Amennyiben online patikánk az előző pontban megjelölt időpontig nem tudja teljesíteni a megrendelést, úgy erről elektronikus levélben értesíti a megrendelőt.

Kérjük, a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a csomagon nincs-e sérülés, illetve a nálunk történt lezárást követően nem történt-e felnyitás és újbóli lezárás. Amennyiben a csomag sérült, illetve amennyiben a sérülés bizonyítottan az általunk történt lezárás után következett be, úgy kérjük, tagadja meg a futárszolgálattól a csomag átvételét, és kérje a futárt, hogy juttassa vissza hozzánk a csomagot.

Ilyen esetben kérjük, telefonon értesítsen bennünket a történtekről és egyeztessen munkatársainkkal megrendelése újbóli feladásáról vagy annak törléséről. Megrendelésének törlésre esetén a teljes vásárlási értéket 2 (két) munkanapon belül visszautaljuk számlájára.

*Időgarancia: Az MPL szerződésben vállalja patikánk felé, hogy a csomagok patikánktól történő átvételét követő munkanapon azt kézbesíti a címzettnek, vagy eljuttatja a Vásárló által kijelölt PostaPontra.

Honlap: http://posta.hu/csomag
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu