Jutavit Laktáz enzim tabletta 60x

Emésztési problémák és megoldásuk

2017. július 30. 
Sokan érezhettük már magunkat kényelmetlenül bizonyos finom falatok után. Egy jó kiadós vasárnapi családi ebéd, rendszertelen étkezés, strand- vagy gyorséttermi ételek után érhetnek minket kellemetlen pillanatok, amik akár túlzott elfogyasztott mennyiség, de bizonyos enzimek hiánya miatt is kialakulhatnak.

A házipatika alapvető készítményei, melyekre bármikor szükség lehet

2016. május 31. 
Minden háztartásban szükség van olyan gyógyszerekre és fájdalom elleni termékekre, amelyek rövid időn belül kifejtik hatásukat. Családok esetén kiemelten fontos, hogy a szülők fel legyenek készülve minden olyan helyzetre, melyben a gyerekek sérülést szenvedhetnek. A nem túl komoly, nem hosszantartó tüneteket otthon is lehet kezelni, azonban ha a fájdalmak huzamosabb ideig fennállnak, mindenképp érdemes orvoshoz fordulni. Az alapvető gyógyszeres készítmények közül az alábbiak a legfontosabbak.

A laktózérzékenység tünetei, okai és kezelése

2016. május 26. 
Az emberiség nagy részét érinti a laktózérzékenység. A hasfájás, puffadás és hasmenés egyértelmű jelei lehetnek a tejcukor-intoleranciának.

Felkészülés az ünnepekre

2015. december 08. 
A december minden család számára egyet jelent az ünnepi időszak kezdetével. Ilyenkor megszépülnek az otthonok, hiszen mindenki a karácsonyra hangolódik. Elindul a sütés-főzés is, hiszen az ínycsiklandozó falatok elmaradhatatlan kellékei a közös ünneplésnek. Azonban a sok finomság nem mindenkinek tesz jót, egyes esetekben emésztési problémák merülhetnek fel. Amennyiben sok helyen van lehetőségünk sokféle finomság elfogyasztására, akkor könnyen előfordulhat, hogy nem tudjuk megfelelő módon megemészteni az elfogyasztottakat.
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu