Ismét bővült az MPL Csomagautomata hálózata

Vegye át megrendelését 0-24 órában!

2015 februárjától újabb Csomagautomatákkal bővült az MPL hálózata, így egyre több helyen nyílik lehetőség az e fajta csomagátvételre, mely a nap 24 órájában elérhető, a csomagok átvehető. Újdonság még, hogy a Csomagautomatából való megrendelések kifizetésére már mód van átvételkor bankkártyával, az Csomagautomata termináljának segítségével.

Ismét bővült az MPL Csomagautomata hálózata

A Csomagautomaták teljes listáját és pontos helyüket az MPL oldalán az alábbi linken találja: Csomagautomata

Amennyiben Ön az MPL hálózatában található Csomagautomatából kívánja átvenni megrendelését, úgy kérjük, olvassa el az alábbi linken található részletes tájékoztató anyagot a szolgáltatással kapcsolatosan: Csomagautomata

A Csomagautomatánál történő bankkártyával való csomagok kifizetése vásárlásnak minősül, nem készpénz felvételnek.

A fent említett információk tájékoztató jellegűek, azokért patikánknak nem áll módjában felelősséget vállalni, további információkért keresse fel a www.csomagautomata.hu az MPL Csomagautomaták hivatalos weboldalát.

Honlap: http://www.csomagautomata.hu

Vegye át megrendelését Csomagautomatából

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu