Nivea Sensitive 3in1 micellás arctisztító 200ml

1790 Ft
9 Ft/ml

A micellás arctisztító alaposan tisztítja az arcbőrt és eltávolítja a sminket egy lépésben. Ún. micellás részecskéket tartalmaz, melyek képesek megkötni az arcbőrön található szennyeződéseket, megtisztítva ezáltal a bőr felületét. Ápoló dexpanthenolt és szőlőmagolajat tartalmaz.

Hogyan működik?
Az arctisztító úgynevezett micellás részecskéket tartalmaz, melyek képesek az alkalmazást segítő vattakorongra ´vonzani´ és azon megkötni az arcbőrön található szennyeződéseket, megtisztítva ezáltal a bőr felületét.

A micellás arctisztítóval egy lépésben alaposan tisztíthatod az arcbőrt, eltávolíthatod a sminked (még az érzékeny szemkörnyéki területről is), és tonizálhatod is arcbőröd. Vattakorongra öntve töröld át vele arcodat. A szemkörnyék tisztítását csukott szemmel végezd. Nem szükséges leöblíteni.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu