Nivea testápolók

Nivea Zuhanyzás közbeni testápoló hidratáló 250ml

Fedezze fel a testápolás új módját: használja zuhanyozás közben, majd öblítse le. A tengeri ásványokat tartalmazó különleges formula a nedves bőrrel érintkezve ápolja bőrét - könnyen és gyorsan felszívódik. Kenje be nedves bőrét, majd öblítse le! Érezhetően puha bőr, már zuhanyzás után.
1396 Ft
6 Ft/ml

Nivea Zuhanyzás közbeni testápoló kakaó 250ml

A Nivea Zuhanyzás Közbeni Testápoló Tej Kakaóvajjal terméket kifejezetten a normál és száraz bőr ápolására fejlesztettük ki. Kakaóvajat tartalmaz, ami természetes antioxidáns, így védi, ápolja és bársonyossá teszi a bőrt. Hosszan tartó, kifinomult illatában a kakaós-csokoládés jegyek és az érzéki vanília dominál. Zuhanyzás közben használva ellenállhatatlanul puha és ápolt lesz a bőr, mindenféle ragadós hatás nélkül.
1396 Ft
6 Ft/ml

Nivea Zuhanyzás közbeni testápoló krémes 250ml

A Nivea Zuhanyzás Közbeni Krémes Testápoló Tej élvezetes rituálévá változtatja a testápolást. Bőrápoló hatású shea vajat tartalmaz, így még a kifejezetten száraz bőrt is puhává varázsolja. Az eredmény ellenállhatatlanul puha és ápolt bőr, mindenféle ragadós hatás vagy várakozás nélkül. Ez a sokoldalú termék szőrtelenítés vagy borotválás után használva is selymessé varázsolja a bőrt. A Nivea Zuhanyzás Közbeni Krémes Testápoló Tej különleges illata az álmodozásra csábító vaníliás akkordokkal még zuhanyzás után is sokáig érezhető, az értékes fehér pézsma és szantálfa pedig akár reggeltől estig körüllengi a viselőjét.
1396 Ft
6 Ft/ml

Nivea Zuhanyzás közbeni testápoló tápláló 250ml

Fedezze fel a testápolás új módját: használja zuhanyozás közben, majd öblítse le. A mandulaolajat tartalmazó különleges formula a nedves bőrrel érintkezve ápolja bőrét - könnyen és gyorsan felszívódik. Kenje be nedves bőrét, majd öblítse le! Érezhetően puha bőr, már zuhanyzás után.
1396 Ft
6 Ft/ml
"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu