Cosmopor Antibacterial sebtapasz 7,2x5cm 25x

1700 Ft
68 Ft/db

Ezüstion tartalmú öntapadó steril szigetkötszer. Az ezüstion tartalmú CosmoporŸ Antibacterial könnyen alkalmazható, megbízhatóan tapad és védi a sebet a fertőzésektől.

Alkalmazási terület
Operáció utáni sebellátáshoz, vagy kisebb sérülések steril ellátására, pl. elsősegélynyújtás esetén. Érzékeny bőrű pácienseknél is alkalmazható.

Jellemzők
A Cosmopor Antibacterial öntapadó szigetkötszert posztoperatív sebellátásra fejlesztették ki. Könnyen felhelyezhető, anélkül, hogy beleragadna a sebbe. A kötszerben lévő ezüstionok elpusztítják a baktériumokat és csökkentik a fertőzés kockázatát. Lekerekített széleinek köszönhetően nem válik el a bőrtől. Kellemes viselet. Lég- és páraáteresztő. A túlzott mértékű nedvesség felszívása és a seb, tartós elkülönítése fontos a baktériumok elszaporodásának megelőzésében, amely komplikációkat eredményezhet. A sebváladék gyors felszívása, illetve a felszívott váladék megtartása - még nyomás alatt is kiemelt fontosságú. A DryBarrier Technológia megbízhatóan látja el ezt a két feladatot. Ez a kombináció: a nagy felszívó kapacitás és a rendkívül alacsony váladék visszaengedési képesség és az ezüstréteg lehetővé teszi, hogy a posztoperatív kötés a seben hosszabb ideig maradjon.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu