Hydrofilm 6x7cm steril filmkötszer 1x

167 Ft
167 Ft/db

Öntapadó, átlátszó filmkötszer sebek fedésére és sebfedők, kanülök rögzítésére.

A termék rövid ismertetése:
A Hydrofilm öntapadó, bőrbarát, átlátszó kötszer, amely egy kedvező sebkörnyezet megteremtésével a természetes gyógyulási folyamatot hatékonyan elősegíti. A Hydrofilm védi a sebet a másodlagos fertőzésektől. A poliuretán alapú féligáteresztő fólia zavartalan vízpára- és gázcserét tesz lehetővé. A Hydrofilm teljesen átlátszó, így a seb megfigyelése a kötés levétele nélkül lehetséges.

Alkalmazása
A Hydrofilm különösen a száraz, vagy gyengén váladékozó, nem fertőzött sebek védelmére és steril lefedésére alkalmas. A Hydrofilm ugyancsak alkalmazható katéterek, kanülök, sebtapaszok használatakor, az érintett felület csíra- és vízhatlan fedésére, rögzítésére. Az erős szőrzettel fedett bőrfelületeket a Hydrofilm használata előtt le kell borotválni. A Hydrofilm nem alkalmazható fertőzött, vérző vagy erősen váladékozó sebek esetén.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu