TenderWet 24 Active 5,5cm sebpárna 1x

532 Ft
532 Ft/db

Ringer-oldattal aktivált sebpárna, kb. 24 órás folyadékcseréhez. Felső nedvességzáró réteggel rendelkezik, amely meggátolja a kötésrögzítő átnedvesedését lehetővé téve a kompressziós terápia egyidejű használatát, sebtől távoli oldala csíkozással jelölt. Nem vágható.

Alkalmazási terület
Interaktív nedves sebkezeléshez, a sebtisztítás és a sebkondicionálás támogatásához, különböző eredetű nehezen gyógyuló, erősen váladékozó és fertőzött sebeknél, pl. diabéteszes gangréna, nyomási fekély, lábszárfekély alkalmazható. Elsősorban a sebek tisztulási fázisában, különösen fertőzött, illetve nekrotikus sebeknél. Tapadóereje nincs, másodlagos rögzítő használata szükséges.

Jellemzők
Használatra kész, Ringer-oldattal aktivált szuperabszorbens sebpárna. Nedves sebkörnyezetet biztosít, felszívja és tárolja a sebváladékokat, ezzel egyidejűleg nedvességet ad le, így oldja az elhalt szöveteket. Aktív szívóöblítő hatásának köszönhetően gyorsítja a sebtisztulást. A hidrofób háló gátolja a sebbe ragadást, irritáció nélkül eltávolítható.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu