Little Doctor LD23a automata felkaros vérnyomásmérő hálózati adapterrel

14990 Ft
14990 Ft/db

A legtöbben úgy gondolják, a magas vérnyomás csakis az idősebbek betegsége, így a következményeivel is csak nekik kell számolni. Kutatások szerint a mozgáshiány, a túlzott stressz, valamint a nem megfelelő táplálkozás miatt egyre több fiatalt is érint. Éppen ezért nekik is érdemes időközönként megmérniük a vérnyomásukat -főleg, ha olyan tüneteket is tapasztalnak, mint szédülés, fejfájás, szívritmuszavar– hiszen a kezeletlen hipertónia hosszútávon olyan szövődményeket okoz, mint a stroke vagy a szívritmuszavar. Sőt, kutatások szerint a fiatalon megjelenő mentális hanyatlásért is felelőssé tehető.

- A Fuzzy algoritmus– egy a mért adatokat feldolgozó algoritmus, ami lehetővé teszi az emberi szív jellemzőinek figyelembevételét, ami nagyobb pontosságot biztosít.
- Mandzsetta 25-36 cm-ig
- Egy gombos egyszerű kezelhetőség
- Hangjelzés a mérési fázis végén

A szett tartalma:
- elektronikus egység
- Cuff-LDA mandzsetta
- 4 elem
- tápegység Ld -N057
- egy tok
- használati utasítás
- garancialevél
- csomagolás

Tanúsítványok: Little Doctor Quality ; ISO 13485 ; CE ; ROHS ; BHS (British Hypertension Society)

Garancia: 7év

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu