Még több ingyenes lehetőség

COOP PostaPontok

Ha szeretne tőlünk rendelni, de nem tudja otthon átvenni és nem szeretné a munkahelyére szállíttatni, akkor a PostaPont szolgáltatást Önnek találták ki! Mostantól on-line patikában megrendelt készítmények még többfajta úton juthatnak el Önhöz. Ezek között található a PostaPont szolgáltatás, amelynek igénybevétele minden esetben ingyenes online patikánkban történt vásárlására. Az országos hálózat most egy újabb lehetőséggel bővült.


A COOP üzletlánc


A PostaPont hálózat még tovább bővült, ma már 115 COOP üzletben is átveheti a megrendelését. Ezek többsége 12 órán át nyitva tart, így munka előtt vagy után könnyedén felveheti a rendelését. A küldemény érkezéséről sms-ben vagy e-mailben kap értesítést. A csomagot 5 vagy 10 napon keresztül őrzik meg, ez idő alatt bármikor átveheti a készítményeket. A COOP üzletekben lehetőség nyílik a bankkártyás fizetésre, valamint általában ingyen és egyszerűen parkolhat.


Amit a többi PostaPontról tudni kell


Rendelések a postára


Magyarország területén megannyi településen, összesen több mint 2500 posta áll rendelkezésre. Itt öt napon keresztül megőrzik a csomagot, aminek érkezéséről e-mailben vagy smsben értesítik. A kiszállítás mindenhova ingyenes, a küldemény mérete azonban nem haladhatja meg a 30 kg-t.

Rendelés MOL kútra

Amennyiben könnyebben elérhető az Ön számára, csomagját a 125 MOL kút egyikére is rendelheti. Ezek a PostaPontok általában éjjel-nappal nyitva vannak, ezért a nap 24 órájában bármikor átveheti a készítményeket. A maximum 20 kg-os csomagot öt napon át őrzik meg, aminek érkezéséről sms-ben vagy e-mailben értesítik.

A csomagautomaták

A PostaPontokhoz tartoznak az MPL csomagautomaták is, amelyek általában bevásárlóközpontok parkolóiban, vagy forgalmas helyeken kerültek kialakításra. A csomaghoz az sms-ben kapott kód és telefonszám megadásával lehet hozzájutni. Itt összesen két munkanapig őrzik meg a küldeményt, amit ezt követően egy közeli postára szállítanak el – erről is sms-ben érkezik az információ.

Válassz Ön is ezt az egyszerű szolgáltatást, amely ma már rengeteg lehetőséget biztosít a csomagok átvételére. Válassza a legszimpatikusabb megoldást, és rendelje meg a termékeket az Ön számára legszimpatikusabb PostaPontra.

Vegye át megrendelését az ország PostaPontjain!

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu