Zendium Sensitive fogkrém 75ml

1590 Ft
21 Ft/ml

A zendiumŸ fogkrém a szájban is jelenlévő fehérjéket és enzimeket tartalmaz. A zendiumŸ klinikailag bizonyítottan minden fogmosással fokozza a száj természetes védekezőképességét, extra erőt biztosít*, mely segít küzdeni a fogszuvasodás és ínyproblémák okozói ellen. Ezt a terméket kifejezetten az érzékeny fogú emberek számára fejlesztették.
*A nyálban is jelen lévő védőanyagok által, a fehérjéket és enzimeket nem tartalmazó fogkrémekhez képest.

Kifejezetten az érzékeny fogú emberek számára fejlesztették ki.

Olyan fehérjéket és enzimeket tartalmaz, amelyek segítenek a fogszuvasodás és a fogínyproblémák okozói elleni küzdelemben.

Nem tartalmaz SLS-t (nátrium-lauril- szulfát), így gyengéd a száj lágy szöveteihez.

Összetevők:
Aqua, Hydrated silica, Xylitol, Glycerin, Potassium nitrate, Hydrogenated starch hydrolysate, Steareth-30, Sorbitol, Xanthan gum, Aroma, Carrageenan, Disodium phosphate, Sodium fluoride, Amyloglucosidase, Citric acid, Zinc gluconate, Sodium benzoate, Glucose oxidase, Sodium saccharin, Lysozyme, Potassium thiocyanate, Colostrum, Lactoferrin, Lactoperoxidase, CI 77891, Nátrium-fluoridot (1450 ppm F), tojás- és tejfehérjéket tartalmaz.

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu