Hatékony lábápolás a Scholl legújabb láb- és körömápolóival

Scholl Velvet Smooth
promóció

Az egészséges, puha és szép lábfej olyan kincs, amelyről gyakran tudomást sem veszünk. Majd amikor megtörténik a baj, repedezett sarkakra, kiszáradt bőrre vagy töredezett lábkörmökre leszünk figyelmesek, fejünket vesztve rohanunk az orvoshoz, hogy segítsen rajtunk.

Hatékony lábápolás a Scholl legújabb láb- és körömápolóival

Mindez megelőzhető lenne, ha rendszeresen ápolnánk lábainkat úgy, ahogy azt megérdemlik.

A bőr hidratálása az egész testen fontos, lábaink számára pedig kiemelten, hiszen az egész nap rájuk nehezedő testsúly miatt nagy terhelésnek vannak kitéve.

A Scholl termékek múltja több mint 100 évre nyúlik vissza. A céget még 1907-ben alapította Wiliam Scholl, a márka azóta is töretlenül törekszik arra, hogy az emberek lábai megfelelő ápolásban részesüljenek.

A puha lábakért

A sarok repedezése, a bőr megkeményedése ellen számos hidratálókrémet vethetünk be, azonban nem feledkezhetünk meg olyan termékek használatáról sem, mint a talp- és sarokreszelők.

A Scholl Velvet Smooth sarokreszelő egészen egyedi, hiszen apró gyémántkristályok találhatók a forgófejeken.

Ezek segítségével a talp- és sarokreszelő gyorsan és hatékonyan távolítja el a lábon lévő bőrkeményedést. A lábfej puhává és selymessé válik tőle anélkül, hogy a készülék sértené a bőr felszínét.

Az egészséges körmökért

Egy szép lábfej alapfeltétele a körmök egészsége és tisztasága. A Scholl Velvet Smooth elektromos körömápoló szett a láb- és kézfej körmein is egyaránt használható.

A két sebességfokozatú körömápoló megfelelően ápolja a körmöket, valamint fényessé és egészségessé teszi azokat.

A körömápoló szett mellett érdemes használni a Scholl Velvet Smooth körömápoló olajat is, amelyben 7 tápláló összetevő található. Ez a 7 anyag nem csak egészségessé, hanem hidratálttá és kondícionálttá teszi a bőrt.

Ezzel a két körömápoló Scholl termékkel óvhatja lábát a fertőzésekkel szemben úgy, hogy közben egészséges megjelenésűvé varázsolja a lábát.

Termék:

Scholl Velvet Smooth talp- és sarokreszelő gyémántkristályokkal kék 9990 Ft
Scholl Velvet Smooth talp- és sarokreszelő gyémántkristályokkal pink 9990 Ft
Scholl Velvet Smooth utántöltő henger extra kemény 2x 5490 Ft
Scholl Velvet Smooth utántöltő henger kemény 2x 5490 Ft
Scholl Velvet Smooth Elektromos körömápoló szett 10990 Ft
Scholl Velvet Smooth körömápoló pótreszelő 3x 2790 Ft
Scholl Velvet Smooth körömápoló olaj 7,5ml 2198 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu