Megfázásbiztos ötletek őszre

A megfázás megelőzhető, ha minimálisan is ugyan, de odafigyelünk az öltözködésünkre. Emellett fontos az egészséges táplálkozás, hogy a szervezet megfelelően működjön, valamint az immunrendszer is erősítve legyen. Ősszel az időjárás becsapós. A reggeli didergős hideg napközben elviselhetővé, már-már kellemessé válik. Néhány óra alatt teljesen megváltozhat az idő, a napsütésből akár 15 perc alatt lehet jégeső.

Megfázásbiztos ötletek őszre

Még az időjárás előrejelzések sem válnak be mindig, mi emberek pedig nem vagyunk jósok, hogy kitaláljuk korán reggel, mi várható késő délutánra.

A legokosabb döntés, ha felkészülünk minden eshetőségre. A változékony időjárásról híres évszak sem foghat ki azon, aki tudatosan óvja magát a megfázástól.

Elsősorban mindenképp az öltözködésre kell odafigyelni, ugyanis hölgyek esetében a megfázás mellett a felfázás is gyakran ősszel jelentkezik. Hideg kőre nem ajánlatos leülni, valamint mezítláb sem szabad túl sokat mászkálni, még otthon sem.

Ezt a két tanácsot a megfázás elkerülése érdekében is érdemes megfogadni. A réteges öltözködés azért ajánlatos, mert a változékony időjárás ellen hatékonyan lehet alkalmazni.

Ha hűvösödni kezd, felvehetünk egy pulcsit, ha túl meleg van hozzá, nyugodtan a derekunkra köthetjük. Praktikus és megfázás-biztos tipp.

A vizes haj nem csak kellemetlen érzést nyújt, de még a gyors megfázást is elősegíti. Ne induljunk el otthonról úgy, hogy nem teljesen száraz a hajunk. Egy esernyőt mindig érdemes magunknál tartani, hiszen soha nem lehet előre tudni, mikor ered el az eső.

Igyekezzünk kerülni a zsúfolt helyeket, gyakran mossunk kezet, hogy a vírusok és baktériumok ne tudják megtámadni a szervezetet. Sportoljunk, mozogjunk és legyünk friss levegőn, amennyit csak tudunk.

Ahhoz, hogy az immunrendszerünk megvédjen minket a megfázástól, meg kell erősödnie. Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egészséges táplálkozással sokat tehetünk ezért.

Sok gyümölcsöt, zöldséget kell fogyasztani, valamint elegendő időt kell szánni a pihenésre, regenerálódásra is!

Termék:

Supradyn drazsé 30x 2452 Ft
Multi-tabs Immuno L tabletta 30x 2999 Ft
Jutavit Multivitamin gyermekeknek rágótabletta 45x 1190 Ft
Jutavit Multivitamin Immuner felnőtteknek filmtabletta 45x 1190 Ft
Jutavit Multivitamin Senior 50+ filmtabletta 45x 1190 Ft
Béres Csepp Extra 4x30ml 4290 Ft
Actival Senior filmtabletta 90x+30x 5590 Ft
Actival Extra filmtabletta 90x+30x 4390 Ft
Patikárium Multivitamin felnőtteknek tabletta 60x 1290 Ft
Patikárium Multivitamin 50+ tabletta 60x 1290 Ft
Actival Plus Magnézium filmtabletta 90+30x 4990 Ft
Multi-tabs Immuno Kid rágótabletta 30x 2999 Ft
Béres Csepp Extra + C-vitamin 50mg kombinált csomag 4990 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu