Hogyan válasszunk magnéziumot?

Magne B6 termékcsalád
promóció

A magnézium szervezetünk egyik kiemelkedően fontos eleme, számos biológiai folyamat résztvevője. Ha magnéziumszintünk lecsökken, számos tünet jelentkezhet; például idegesség, ingerlékenység, enyhe szorongás, átmeneti fáradtság, alvásproblémák, izomgörcsök, vagy akár a zsibbadás is utalhat a magnéziumhiányra.

Hogyan válasszunk magnéziumot?

Éppen ezért kiemelten fontos, hogy pótoljuk a hiányt, és feltöltsük szervezetünk ásványi anyag készleteit, habár a piacon kapható magnéziumvariánsok között választani sokszor nem is olyan egyszerű feladat. Ha bemegyünk a patikában, számos magnéziumkészítményt találunk, így döntésünk nehézzé válik. Más hatóanyag-tartalom, más kombinációk, más felszívódás... De mi segítheti a választást?

Egyes vitaminok segítik a magnézium felszívódását, mint például a B6 vitamin – ezért fontos, hogy olyan készítményt válasszunk, mely mindkét összetevőt tartalmazza. Még így is számos lehetőség közül választhatunk, nézzük meg a magnézium-sók különböző fajtáit:

Választhatunk organikus magnéziumok és magnézium-oxidok közül.

Az organikus magnéziumok mint például a magnézium-laktát és magnézium-citrát a legjobb felszívódású magnéziumok közé tartoznak. Ezek használata az egyik legkiválóbb választás annak érdekében, hogy feltöltsük magnéziumraktárainkat, valamit méregtelenítsük szervezetünket.

A magnézium-oxidot tartalmazó készítmények, pl. tabletták magnéziumkoncentrációja magas, de székletlazító hatásuk lehet. Ezért gyakran ajánlják enyhe hashajtóként vagy a magas gyomorsav, savas reflux tüneteinek enyhítésére. Felszívódása igen gyengének mondható, tehát biológiai hasznosulása nem a legjobb a magnéziumfajták között.

Válaszd a már 20 éve bizonyító, eredeti Magne B6-ot, mely az egyik legjobban felszívódó magnézium sót, a magnézium laktátot tartalmazza, a B6 vitamin pedig tovább segíti a magnézium felszívódását, sejtekbe jutását és bennmaradását. Hatóanyagainak kombinációja révén hatékonyan pótolja a szervezetből hiányzó magnéziumot, így száll szembe a stressz 4 tünetével és következésképpen segít, hogy ellenállóbbak legyünk a mindennapi stresszhelyzetekben.

Honlap: https://www.magneb6.hu/cikkek/hogyan-valasszunk-magneziumot

Termék:

Magne B6 bevont tabletta 30x 1452 Ft
Magne B6 bevont tabletta 50x 2174 Ft
Magne B6 Extra filmtabletta 30x 1996 Ft

"A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!"
"Arany Kígyó Patika" Cím: H-2800 Tatabánya-Kertváros, Szent György u. 43.; Telefon: 34/311-537; E-mail: info@kertvarosipatika.hu